Steaua Bucuresti continua lupta pentru trofeul Cupa Romaniei

Pe stadionul din Complexul Ghencea, in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, Steaua Bucuresti a invins cu rezultatul de 43-3 pe Politehnica Iasi, astfel ca militarii au obtinut calificarea in semifinalele competitiei.

Prima oportunitate de a marca a apartinut Politehnicii Iasi, ratata insa de Daniel Plai, care nu a nimerit cadrul buturilor adverse dintr-o lovitura de pedeapsa, dupa care Steaua a preluat initiativa, astfel ca in minutele 10 si 13, Sakalia Sosefo, iar apoi Eseria Vueti au finalizat in terenul de tinta advers in urma unor actiuni rapide purtate la mana.

La jumatatea primei reprize avantajul militarilor a crescut, Robert Dascalu marcand un nou eseu, la scorul de 17-0 venind si prima reusita a studentilor ieseni, care au concretizat o penalitate prin Daniel Plai. Pana la pauza Kuselo Moyake si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, reusita transformata de Andrei Filip, ros-albastrii intrand la cabine cu avantajul de 24-3.

Inceputul partii secunde i-a gasit pe militari in inferioritate numerica dupa ce Vali Mototolea a vazut cartonasul galben, in ciuda superioritatii numerice si a presiunii exercitate elevii lui George Sava ajungand doar pana la limita terenului de tinta al bucurestenilor.

Steaua a gestionat bine cele zece minute de inferioritate, fara a primi puncte si in minutul 57 Ionut Dumitru a marcat al cincilea eseu in contul trupei antrenate de Cristi Petre. Chiar si dupa ce Tupou Petelo a fost trimis pe banca pedepselor ofensiva stelistilor a continuat, aceasta concretizandu-se in alte doua incercari avandu-i ca autori pe Sabin Stratila si Cristi Cornei, una transformata de Tudor Boldor.

In urma acestei victorii Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, iar pentru accesul in ultimul act al competitiei militarii vor infrunta detinatoarea trofeului, Timisoara Saracens, intr-o partida care va avea loc in Banat.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile