Campionatul National de Rugby 7 feminin se reia sambata, la Bucuresti

Etapa a treia a Campionatului National de Rugby 7 feminin are loc sambata, la Bucuresti.

Sambata, 14 mai 2016, pe Stadionul National „Arcul de Triumf” va avea loc etapa a treia a Campionatului National de Rugby 7 feminin, senioare si junioare. Meciurile vor incepe de la ora 10:00.

Competitia se anunta interesanta in ce priveste intrecerea senioarelor, unde CS Politehnica Iasi si U Cluj se afla la egalitate de puncte dupa cele doua etape disputate, diferenta facandu-se la punctaveraj, iesencele avand 132 de puncte marcate si 76 primite, in timp ce ardelencele au marcat 104 puncte si au primit 83. Majoritatea jucatoarelor au participat weekendul trecut cu echipa nationala la Stanislas Sevens de la Nancy, unde au ocupat locul 3. Acesta a fost un turneu de pregatire pentru Rugby Europe Trophy.

In ce priveste competitia junioarelor, CS Ariesul Mihai Viteazu doreste sa isi pastreze invincibilitatea, dupa ce a dominat categoric cele doua etape, care au avut loc la Iasi si Cluj.

SENIOARE:
Clasament dupa doua etape:
1.CS Politehnica Iasi-18p
2.CS U Cluj-18p
3.CS Agronomia Bucuresti-12p

JUNIOARE:
Clasament dupa doua etape:
1.CS Ariesul Mihai Viteazu-24p
2.CSM Pascani-20p
3.CS Parohial Stefan cel Mare-14p
4.RC Gringos Transilvania-13p
5.CS Bucovina Nord-9p

 

1 comment

  1. Pingback: Etapa a treia a Campionatului National de Rugby 7 feminin are loc sambata, la Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *