Timisoara, pregatita sa gazduiasca marea finala a Cupei Romaniei

Timisoara, pregatita sa gazduiasca marea finala a Cupei Romaniei.

Luni, 16 mai, la Timisoara, a avut loc conferinta de presa in care a fost prezentata Cupa Romaniei, trofeu care va fi acordat sambata, 21 mai,  castigatoarei meciului dintre SC CSM Timisoara si CSM Stiinta Baia Mare.

La intalnirea cu media banateana au participat Radu Toanca, director executiv CSM Timisoara, Dusan Filipas, vicepresedintele Clubului RCM UVT Saracens Timisoara si Lucian Lorin, director de Marketing si Comunicare al Federatiei Romane de Rugby. La conferinta a luat parte si primarul Timisoarei, Nicolae Robu, Primaria Municipiului Timisoara, fiind alaturi de FRR si clubul banatean, printre organizatorii acestui eveniment.

 “Cred ca acest oras european, acest public minunat, aceasta echipa minunata, care scrie istorie, au meritat din plin acest eveniment. Multumim Federatiei Romane de Rugby pentru acest eveniment, pentru increderea pe care ne-au acordat-o. La finalul zilei, avem obiectivul sa aducem 5000 de spectatori la meci. Trebuie sa vina, nu sa ii aducem noi. Cred ca asta e un lucru foate important. Al doilea este sa aratam copiilor si spectatorilor ce se poate intampla la un meci de rugby, si ambele echipe sa aiba un eveniment comun”, a declarat Dusan Filipas.

Cupa Romaniei a fost prezentata in cadrul unei conferinte de presa.

Cupa Romaniei a fost prezentata in cadrul unei conferinte de presa.

“Este pentru prima data cand Timisoara va gazdui o astfel de finala, editia cu numarul 70 a Cupei Romaniei. Am mai organizat finala in diferite orase din provincie, la Cluj, Iasi, Baia Mare, Alba-Iulia. Consider ca finala de la Alba-Iulia este un etalon, sper ca Timisoara sa il depaseasca din punct de vedere al organizarii. Este un examen de organizare pentru Timisoara, mai ales ca participa in Challenge Cup, unde sunt rigori organizatorice mai mari ca in competitiile interne. Este important pentru noi sa vedem daca clubul din oras poate gazdui un meci international. Ne dorim ca meciurile-test ale echipei nationale din noiembrie sa aiba loc in orasele din provincie” a declarat Lucian Lorin.

Finala Cupei Romaniei va avea loc sambata, 21 mai, de la ora 18:30, pe Stadionul „Dan Paltinisanu”, intre CSM Timisoara si Stiinta Baia Mare. Partida poate fi urmarita in direct pe Dolce Sport si rugbytv.ro

2 comments

  1. Pingback: Timisoara, pregatita sa gazduiasca marea finala a Cupei Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *