CSS 2 Baia Mare a castigat titlul national si la U16, dupa o finala cu CSM Baia Mare

CSS 2 Baia Mare a castigat titlul national si la U16, dupa o finala cu CSM Baia Mare.

CSS 2 Baia Mare a castigat vineri, 24 iunie, titlul national si la DNJ U16. In finala disputata pe Stadionul Mihai Naca din Constanta, elevii lui Razvan Popovici s-au impus in fata celor de la CSM Baia Mare cu 24-7. Mai mult, acestia au terminat neinvinsi Turneul Final, dupa ce au castigat si cele trei meciuri disputate in grupe.

Elevii lui Razvan Popovici castiga astfel o finala 100% baimareana, adaugandu-si in palmares si titlul national la U16, dupa ce si-au adjudecat si Cupa Romaniei la aceasta categorie de varsta. In plus, CSS 2 Baia Mare detine in acest sezon titlul national si Cupa Romaniei si la U18, dar si titlul national la U17, rugby in 7. “A fost o finala grea, asa cum sunt toate finalele, cu atat mai mare este bucuria ca am castigat. Am inceput bine meciul, insa a urmat o cadere in partea a doua, insa la final, important este ca am iesit invingatori. Ii felicit pe baieti pentru faptul ca au tratat cu seriozitate toate meciurile si ca au luptat pentru victorie”, a declarat Razvan Popovici.

CSM Olimpia si-a adjudecat medaliile de bronz dupa ce a invins in finala mica a competitiei pe ACS Tomitanii cu 21-0. Pe locul 5 s-a clasat CSS Barlad care a invins pe CSS Steaua cu 19-3.

In meciul pentru locurile 7/8, a doua reprezentanta a Constantei, Cleopatra Mamaia a invins pe LPS Focsani cu 5-0, terminand astfel pe locul 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *