Jucatorul etapei III: Vlad Badalicescu

Jucatorul etapei III: Vlad Badalicescu.

Etapa a treia a SuperLigii CEC Bank 2016-2017 i-a adus lui Vlad Badalicescu titlul de Jucatorul Etapei.

Venit in aceasta vara la CSA Steaua, dupa un sezon petrecut in Campionato Eccellenza, esalonul de elita al Italiei, la echipa L’Aquila, Vlad Badalicescu s-a adaptat repede la jocul ros-albastrilor.  Pilierul in varsta de 28 de ani  (1.77m si 113 kg), care a disputat 7 meciuri in tricoul Romaniei, pentru care a debutat intr-o partida cu Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor, in 2012, a fost cel mai bun jucator al Stelei in meciul castigat in etapa a treia in fata celor de la Politehnica Iasi, cu 37-11.

In plus, datorita jocului reusit in aceasta partida, Badalicescu a fost desemnat si „Jucatorul Etapei”. “Ma bucur ca am fost ales omul meciului si prin evolutia mea am ajutat echipa sa castige, dar avem mult de munca si imi doresc sa crestem de la meci la meci. Aceasta recunoastere m-a motivat si mai mult, si sper sa ajut echipa in indeplinirea obiectivului, acela de a castiga campionatul. E u drum lung pana acolo, insa trebuie sa luam totul pas cu pas”, a declarat Badalicescu.

Mai mult, jucatorul originar din Bucuresti a fost si unul dintre cei mai prolifici marcatori de pe teren, cu doua eseuri reusite. “A fost  o premiera pentru mine ca am marcat doua eseuri intr-un meci. Am avut in fata o echipa a Iasiului determinata, care ne-a pus probleme in cateva gramezi, insa in repriza a doua, cand a inceput sa apara oboseala la adversari am reusit sa ne facem jocul. Este o victorie care ne consolideaza pozitia in fruntea clasamentului si dorim sa continuam aceasta serie de meciuri bune”, a spus acesta.

 

1 comment

  1. Pingback: Jucatorul etapei III: Vlad Badalicescu — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *