Jucatorul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank: Eseria Vueti

Jucatorul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank: Eseria Vueti.

Jucatorul echipei CSA Steaua Bucuresti, Eseria Vueti a fost desemnat pentru a doua oara in acest tur al sezonului „jucatorul etapei”,  si de aceasta data fijianul fiind cel mai bun rugbist din SuperLiga CEC Bank. Acesta a fost desemnat „jucatorul etapei” si saptamana trecuta, in etapa a IV-a.

Derbyul rundei a cincea a SuperLigii CEC Bank dintre CSA Steaua Bucuresti si Stiinta Baia Mare, castigata de militari cu 29-24,  i-a adus lui Eseria Vueti (30 ani) titlul de „omul meciului”. Fijianul care evolueza pentru gruparea din Ghencea din 2015, a fost desemnat de catre Comisia de Specialitate a FRR si jucatorul etapei.

Venit in Romania in urma cu doi ani, la Farul Constanta, Vueti, international care a evoluat in trei meciuri pentru a doua reprezentativa a statului Fiji, a devenit repede unul dintre cei mai buni straini din campionatul intern.

Jucator de linia a treia cu un gabarit impresionant, 1.95m si 106 kg, acesta a cucerit titlul de vicecampion national cu echipa de la malul marii. Retragerea Farului din primul esalon valoric i-a adus transferul la CSA Steaua, in 2015, unde s-a impus  ca unul dintre titularii pachetului de inaintare.

1 comment

  1. Pingback: Jucatorul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank: Eseria Vueti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *