RC Grivita a debutat cu victorie in noul sezon al Diviziei A

RC Grivita a debutat cu victorie in noul sezon al Diviziei A.

Sezonul 2016-2017 al Diviziei A, cel de-al treilea esalon valoric al rugbyului romanesc, a debutat cu partida dintre RC Grivita si Tomitanii Constanta, aceasta fiind si singura partida disputata in prima etapa, intalnirea Sportul Studentesc-CSM Sibiu urmand a avea loc pe 15 octombrie.

Dupa ce a obtinut numeroase titluri de campioana la juniori, Tomitanii Constanta a facut pasul catre competitia seniorilor, prima partida la acest nivel pentru echipa condusa de Cristian Cojocaru consemnandu-se la Bucuresti, pe stadionul Parcul Copilului unde au intalnit pe RC Grivita, nimeni alta decat campioana en-titre a Diviziei A.

 Desi au dominat prima repriza avand inca din minutul opt avantaj de 5-0, Tomitanii s-au vazut condusi la pauza cu 7-5, RC Grivita surprinzand defensiva echipei de la malul marii cu o actiune rapida in urma careia Luci Florea a marcat un eseu, transformat de Alexandru Ungureanu. In partea secunda Tomitanii au trecut din nou in avantaj, 15-7, insa nu au putut mentine ritmul jocului pana la final si RC Grivita s-a desprins in castigatoare gratie incercarilor semnate de Alexandru Oancea, Alexandru Ungureanu si Andrei Cojocaru.

Partida RC Grivita-Tomitanii Constanta s-a incheiat cu rezultatul de 24-15 in favoarea echipei antrenate de Alexandru Marian, care si-a trecut in cont si punctul bonus ofensiv.

FOTO: RC Grivita Facebook

1 comment

  1. Pingback: RC Grivita a debutat cu victorie in noul sezon al Diviziei A — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *