Cupa Romaniei la rugby 7 senioare va avea loc la Bucuresti pe 12 noiembrie

Cupa Romaniei la rugby 7 senioare va avea loc la Bucuresti pe 12 octombrie.

Cupa Romaniei la rugby 7 senioare, a doua competitie din rugbyul feminin romanesc, dupa Campionatul National, se va desfasura in acest an intr-o singura etapa care va avea loc la Bucuresti, pe 12 noiembrie. Competitia va avea loc pe Stadionul National „Arcul de Triumf”.

Programata initial sa se desfasoare in trei etape, pe 24 septembrie la Cluj, pe 5 octombrie la Iasi si pe 12 noiembrie la Bucuresti, Cupa Romaniei a ramas doar cu ultima etapa, cea de la Bucuresti. „Antrenorii au solicitat renuntarea la primele doua etape pentru ca au foarte multe jucatoare accidentate dupa primele etape din Campionatul National si nu pot alinia numarul necesar de jucatoare. Am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si sa jucam practic pentru trofeu intr-o singura zi”, a declarat Alexandru Achim, responsabil rugby feminin in cadrul Federatiei Romane de Rugby.

Echipele care vor participa la Cupa Romaniei sunt CS Agronomia, CS Politehnica Iasi si CSU Cluj.

In ce priveste Campionatul National de rugby 7 feminin, senioare si junioare, mai sunt doua etape, pe 8 octombrie, la Bucuresti si pe 29 octombrie la Cluj, unde se vor decerna si trofeele de campioana.

2 comments

  1. Pingback: Cupa Romaniei la rugby 7 senioare va avea loc la Bucuresti pe 12 octombrie — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *