Poli Iasi se impune la debutul in Cupa Regelui

Politehnica Iasi si-a respectat statutul de revelatie a acestui sezon si studentii au resusit sa obtina un nou succes cu bonus ofensiv in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti,rezultat 34-21, partida contand pentru etapa a doua din cadrul Cupei Regelui gazduita de stadionul Tepro.

Iesenii au deschis scorul in minutul 7 cand mijlocasul la gramada, Alexandru Vaman a culcat balonul in terenul de tinta al bucurestenilor, eseu transformat de Daniel Plai. CSM Olimpia a revenit in joc si Daniel Faasen a redus ecartul la un singur punct prin concretizarea a doua lovituri de pedeapsa, mai mult chiar tigrii aveau sa treca in avanataj in minutul 31 gratie eseului marcat de Jack Cobden.

Ca si in alte partide, indisciplina i-a costat pe bucuresteni si Petre Neacsu, cartonas galben, a fost trimis pe banca pedepselor, finalul primei reprize fiind unul extrem de interesant. Daniel Plai a marcat din lovitura de pedeapsa, dar Daniel Faasen a raspuns printr-un dropgol, la pauza insa iesenii au intrat in avantaj, 17-14, acelasi Daniel Plai transformand incercarea aripii Claudiu Mihai.

Dupa reluare Politehnica Iasi s-a desprins si in minutul 52 rezultatul devenise 27-14, cu un eseu avandu-l ca autor pe Shaun Prins, transformat de Daniel Plai care a concretizat si o lovitura de pedeapsa. Bucurestenii au mai avut puterea de a se apropia, cu opt minute inaite de final, cand Muna Samiu a depasit apararea gazdelor iar Daniel Faasen a transformat, insa iesenii au gestionat perfect, apoi, perioada pana la ultimul fluier al arbitrului.

Astfel Semisi Tei a inscris cea de-a patra incercare in contul Politehnicii Iasi, transformata de Daniel Plai si echipa condusa de George Sava a debutat in Cupa Regelui cu o victorie de cinci puncte, un moral excelent in vederea aboradarii urmatoarelor confruntari.

1 comment

  1. Pingback: Poli Iasi se impune la debutul in Cupa Regelui — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *