Poli Iasi se impune la debutul in Cupa Regelui

Politehnica Iasi si-a respectat statutul de revelatie a acestui sezon si studentii au resusit sa obtina un nou succes cu bonus ofensiv in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti,rezultat 34-21, partida contand pentru etapa a doua din cadrul Cupei Regelui gazduita de stadionul Tepro.

Iesenii au deschis scorul in minutul 7 cand mijlocasul la gramada, Alexandru Vaman a culcat balonul in terenul de tinta al bucurestenilor, eseu transformat de Daniel Plai. CSM Olimpia a revenit in joc si Daniel Faasen a redus ecartul la un singur punct prin concretizarea a doua lovituri de pedeapsa, mai mult chiar tigrii aveau sa treca in avanataj in minutul 31 gratie eseului marcat de Jack Cobden.

Ca si in alte partide, indisciplina i-a costat pe bucuresteni si Petre Neacsu, cartonas galben, a fost trimis pe banca pedepselor, finalul primei reprize fiind unul extrem de interesant. Daniel Plai a marcat din lovitura de pedeapsa, dar Daniel Faasen a raspuns printr-un dropgol, la pauza insa iesenii au intrat in avantaj, 17-14, acelasi Daniel Plai transformand incercarea aripii Claudiu Mihai.

Dupa reluare Politehnica Iasi s-a desprins si in minutul 52 rezultatul devenise 27-14, cu un eseu avandu-l ca autor pe Shaun Prins, transformat de Daniel Plai care a concretizat si o lovitura de pedeapsa. Bucurestenii au mai avut puterea de a se apropia, cu opt minute inaite de final, cand Muna Samiu a depasit apararea gazdelor iar Daniel Faasen a transformat, insa iesenii au gestionat perfect, apoi, perioada pana la ultimul fluier al arbitrului.

Astfel Semisi Tei a inscris cea de-a patra incercare in contul Politehnicii Iasi, transformata de Daniel Plai si echipa condusa de George Sava a debutat in Cupa Regelui cu o victorie de cinci puncte, un moral excelent in vederea aboradarii urmatoarelor confruntari.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile