Bonus ofensiv pentru Dinamo in disputa cu Poli Iasi

Bonus ofensiv pentru Dinamo in disputa cu Poli Iasi.

Dinamo Bucuresti si Politehnica Iasi s-au intalnit in etapa a III-a din Cupa Regelui pe stadionul Florea Dumitrache, alb-rosii pregatiti de Stefan Demici impunandu-se cu rezultatul de 40-13, aceasta fiind prima victorie pentru acestia in actuala editie a competitiei, una in care au obtinut si punctul bonus ofensiv.

Partida se anunta una echilibrata, acest aspect caractizand jocul insa doar in prima jumatate de ora, la capatul careia Dinamo se afla la conducere cu rezultatul de 10-8. Liueli Simote a deschis scorul din lovitura de pedeapsa, Daniel Plai a egalat, apoi iesenii au trecut la conducere prin eseul lui Vasile Balan, bucurestenii revenind cu incercarea lui Liueli Somte, transformata de acelasi fundas al buldogilor.

Pana la pauza, studentii ieseni nu au mai reusit sa marcheze, in schimb Dinamo s-a distantat,Vasilica Pascu reusind pentru a doua oara sa bata defensiva oaspetilor, in timp ce Liueli Simote s-a remarcat din fata butului cu o transformare, respectiv o lovitura de pedeapsa.

Astfel, dupa 40 de minute Dinamo avea un avantaj de 20-8. Liueli Simote a continuat si in partea secunda sa mareasca ecartul de partea dinamovistilor cu doua lovituri de pedeapsa, pentru ca apoi Andrei Bucurescu si Adrian Barbuliceanu sa izbuteasca incercarile necesare obtinerii bonusului ofensiv, cu iesenii aflati in inferioritate numerica dupa cartonasul galben vazut de Claudiu Mihai. Ultima reusita a partidei a apartinut lui Cosmin Ratiu, Dinamo trecandu-si in cont prima victorie din acesta editie a Cupei Regelui.

In urmatoarea etapa Dinamo va evolua in deplasare pe terenul celor de la CSM Olimpia, iar Politehnica Iasi va primi vizita Universitatii Cluj.

1 comment

  1. Pingback: Bonus ofensiv pentru Dinamo in disputa cu Poli Iasi — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *