Dinamo II si CS Tomitanii, invingatoare in etapa a III-a din Divizia A

Dinamo II si CS Tomitanii, invingatoare in etapa a III-a din Divizia A.

In Divizia A s-au disputat partidele contand pentru etapa a III-a in ambele dispute victoria a revenit oaspetilor, Dinamo II Bucuresti impunandu-se pe terenul Sportului Studentesc pentru ca Tomitanii Constanta sa se impuna pe stadionul Bebe Boboc in fata celor de la CSM Sibiu.

In Complexul Sportiv Tei, gazdele, Sportul Studentesc au primit vizita celor de la Dinamo II Bucuresti, echipa in care evolueaza practic jucatorii U20 ai alb-rosilor. La prima aparitie in cel de-al treilea esalon valoric, Dinamo II a obtinut o victorie cu bonus ofensiv, rezultat 40-12. Doar prima parte a jocului s-a disputat sub semnul echilibrului, dupa ce Dinamo II a condus cu 14-0, studentii revenind pana la 14-12 gratie eseului marcat de Pompiliu Petcu, respectiv a unei incercari venite in urma efortului colectiv al inaintarii.

In continuare alb-rosii au impus ritmul, remarcati din tabara invingatorilor fiind cei doi jucatori de linia a III-a, Silviu Gradinaru si Andi Radu, ambii convocati in echipa nationala U20 care in urmatoarea perioada va efectua u stagiu de pregatire la Snagov.

CS Tomitanii Constanta si-a trecut in cont al doilea succes stagional, victoria cu Sportul Studentesc fiind urmata in acesta runda de cea obtinuta pe terenul echipei CSM Sibiu. Trupa lui Cristian Cojocaru a marcat zece eseuri fata de cele doua reusite de sibieni si astfel s-a conturat rezultatul final, 64-18 pentru Tomitanii Constanta care obtin si punctul bonus ofensiv.

FOTO: Clubul Sportiv Tomitanii/ Facebook

1 comment

  1. Pingback: Dinamo II si CS Tomitanii, invingatoare in etapa a III-a din Divizia A — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *