CSM Suceava si CSU AV Arad sunt performerele etapei a III-a din DNS

CSM Suceava si CSU AV Arad sunt performerele etapei a III-a din DNS.

In etapa a III-a contand pentru Divizia Nationala de Seniori gazdele si oaspetii si-au impartit victoriile, performerele acestei runde fiind CSM Suceava care a produs prima infrangere stagionala celor de la Stejarul Buzau, respectiv CSU AV Arad care s-a impus in mod surprinzator pe terenul lui RC Barlad.

Venita dupa o victorie de moral pe terenul lui CS Manastur, CSM Bucovina Suceava a avut o partida extrem de dificila in compania celor de la Stejarul Buzau, una dintre pretendentele la castigarea acestei editii a Diviziei Nationale de Seniori. In ciuda acestui fapt, sucevenii s-au impus, asa cum declara antrenorul Constantin Vlad, datorita jocului facut in prima jumatate de ora cand elevii sai au condus cu 12-0, ca in partea secunda sa nu mai primeasca niciun punct.

CSM Bucovina Suceava a invins pe Stejarul Buzau cu rezultatul de 19-12, dupa ce la pauza se consemna egalitatea, 12-12, iar victoria a venit in urma celor trei eseuri marcate de Andrei Manole, Octavian Scolobiuc si Dragos Manole, doua dintre aceste reusite fiind transformate de Sabin Cretu.

Derbyul etapei s-a jucat pe Stadionul Municipal de la malul Dunarii acolo unde RCM Galati a intalnit-o pe Stiinta Petrosani, galatenii cu un inceput ezitant in acest sezon, in lipsa unui lot stabil de jucatori suferind cea de-a treia infrangere consecutiva. Capitanul Gabriel Danaila si Nicu Manolachi au marcat doua, respectiv un eseu pentru RCM Galati, doua transformate de Ionut Cosmiuc, in replica Stiinta Petrosani prin Caludiu Popovici dubla, Marian Nastasiei si Remus Zaharescu, la care s-au adaugat tentativele de tinta ale lui Andrei Borz s-a impus cu rezultatul de 35-19 luand si punctul bonus ofensiv.

Tot victorie cu bonus ofensiv a obtinut si CS Navodari care pe stadionul Flacara a trecut de CS Manastur cu rezultatul de 54-5. Eseurile navodarenilor i-au avut ca autori pe Marian Pirvu dubla, Alexandru Miron, Mihai Comanici, Silviu Brasovianu, Florin Barbu, Ionut Puisoru si Catalin Nicolae, din cele opt reusite sapte fiind transformate de Nicu Iganea si Alexandru Trandafir. Incercarea de onoare a clujenilor a izbutit-o Eduard Ciaparii.

Dupa ce in etapa trecuta au invins pe RCM Galati,  CSU AV Arad si-a trecut in cont si prima reusita in deplasare, de acesta data aradenii castigand pe terenul celor de la RC Barlad cu rezultatul de 15-12. A fost o partida extrem de disputata cu raportul eseurilor de 2-2, astfel ca decisiva s-a dovedit lovitura de pedeapsa concretizata de invingatori. Pentru RC Barlad aceasta este cea de-a doua infrnagere consecutiva , etapa trecuta trupa lui Ioan Harnagea pierzand fara a marca vreun punct la Buzau.

1 comment

  1. Pingback: CSM Suceava si CSU AV Arad sunt performerele etapei a III-a din DNS — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *