Dupa etapa a V-a, RC Grivita e in fruntea Diviziei A

Dupa etapa a V-a, RC Grivita e in fruntea Diviziei A.

O singura partida s-a disputat in cadrul etapei a V-a din Divizia A, pe stadionul Parcul Copilului, unde RC Grivita si-a trecut in cont a treia victorie stagionala, 36-5 impotriva celor de la CSM Sibiu, astfel ca elevii lui Alexandru Marin sunt lideri in clasamentul celui de-al treilea esalon valoric.

Dupa un prim sfert de ora fara puncte marcate, RC Grivita a avut nevoie de doar sapte minute pentru a finaliza de doua ori in terenul de tinta al sibienilor, eseuri marcate de Bogdan Budeanu si Claudiu Stefan. Inainte de pauza incercarea lui Marius Perniu, transformata de Ionel Preda a marit avantajul gazdelor la care CSM Sibiu a replicat tot cu o incercare, dupa 40 de minute rezultatul fiind de 17-5.

In partea secunda doar RC Grivita a mai inscris puncte, Alexandru Unguranu, Florin Bujor si Andrei Cojocaru, cate un eseu, doua transformate de Ionel Preda, astfel bucurestenii si-au asigurat si punctul bonus ofensiv , al doilea dupa cel obtinut in prima etapa cand au invins pe Tomitanii Constanta.

Pentru CSM Sibiu aceasta a fost a doua partida consecutiva jucata in Bucuresti, saptamana trecuta ardelenii pierzand intr-o partida restanta pe terenul Sportului Studentesc, 40-14, atunci cand in mare forma jucatorul alb-negrilor, Emilian Dracea a marcat nu mai putin de patru eseuri.

In clasamentul la zi al Diviziei A, RC Grivita conduce cu 14 puncte, urmata de Dinamo II si CS Tomitanii Constanta (ambele cu cate 10 puncte), pe 6 noiembrie fiind programata intalnirea derby dintre Dinamo II si RC Grivita.

FOTO: RC Grivita Facebook

1 comment

  1. Pingback: Dupa etapa a V-a, RC Grivita e in fruntea Diviziei A — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *