Universitatea Cluj a obtinut prima victorie in Cupa Regelui

In etapa a V-a din cadrul Cupei Regelui, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Universitatea Cluj a invins cu rezultatul de 19-13 pe CSM Olimpia Bucuresti si astfel studentii antrenati de Horia Himpea si-au trecut in cont prima victorie in cadrul acestei competitii, parasind ultima pozitie a clasamentului.

Istoria primei reprize s-a scris prin punctele marcate pana in minutul 15 cand Universitatea Cluj avea un avantaj de 10-3. Bucurestenii au deschis scorul dupa lovitura de pedeapsa concretizata de Daniel Faasen, dar studentii au revenit cu dropgolul lui Ovidiu Melniciuc si au preluat conducerea in urma unui eseu semnat de Csaba Gal, transformat de acelasi Ovidiu Melniciuc.

Dupa pauza se parea ca CSM Olimpia va avea puterea sa revina, asa cum o facuse si in etapa anterioara, in minutul 44, unul dintre cei mai in forma jucatori ai bucurestenilor Marian Ispir gasind drumul catre terenul de tinta al clujenilor, eseu transformat de Daniel Faasen , puncte care au restabilit egalitatea.

Universitatea Cluj insa nu a dezarmat in fata pierderii ecartului si cu o evolutie pragmatic a dus scorul la 16-10 dupa doua tentative de tinta izbutite de Ovidiu Melniciuc. Daniel Faasen a redus ecartul insa punctele marcat de el aveau sa fie ultimele ale tigrilor in acesta partida, rezultatul final stabilindu-l Ovidiu Melniciuc inca din minutul 62.

Din cele trei intalniri disputate in acest an intre Universitatea Cluj si CSM Olimpia Bucuresti, toate au revenit studentilor ardeleni, care in urmatoarea etapa vor juca in deplasare cu Dinamo, CSM Olimpia avand tot atunci o disputa extrem de dificila cu Stiinta Baia Mare.

1 comment

  1. Pingback: Universitatea Cluj a obtinut prima victorie in Cupa Regelui — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *