CS Navodari a trecut in fruntea Diviziei Nationale de Seniori

CS Navodari a trecut in fruntea Diviziei Nationale de Seniori.

Doua partide s-au disputat in cadrul etapei a V-a din Divizia Nationala de Seniori, in care CSM Bucovina Suceava a invins pe Stiinta Petrosani, de infrangerea studentilor din Valea Jiului profitand CS Navodari care s-a impus la Barlad si astfel a trecut pe prima pozitie a clasamentului.

Chiar daca etapa trecuta a facut un joc bun la Petrosani, de acesta data RC Barlad nu a reusit sa tina pasul cu CS Navodari si s-a vazut invinsa pe propriul teren cu rezultatul de 39-12. Echipa de la malul marii si-a creat un avantaj considerabil inca de la pauza, 24-7, astfel ca fara prea mari emotii a contabilizat si punctul bonus ofensiv. Pentru invingatori incercarile au fost macate de Cristian Burlacu dubla, Onal Ageacai, Dumitru Papaiane si Marian Pirvu, din fata butului Nicu Ignea izbutind trei transformari si doua penalitati, iar Aelxandru Trandafir o transformare. Dupa ce a invins-o pe Stejarul Buzau, CSM Bucovina Suceava a continuat seria evolutiilor surprinzatoare administrand prima infranagere stagionala Stiintei Petrosani care astfel a pierdut sefia clasamentului.

La Suceava, petrosenenii au inceput in forta cu eseu lui Marius Chiriac, dar gazdele au intors rezultatul cu finalizarea in terenul de tinta avandu-l ca autor pe Dragos Manole, incercare transformata de Sabin Cretu. Tot Sabin Cretu a marit avantajul Bucovinei Suceava din doua lovituri de pedeapsa si la pauza gazdele conduceau cu 13-8. Florin Tandea a restabilit egalitatea, dar incercarile jucatorilor Constantin Nichiforiuc si Alin Elisei s-au dovedit decisive, chiar daca in superioritate numerica Stiinta Petrosani a mai culcat o data balonul in terenul de tinta al gazdelor prin Cosmin Chita.

CSM Bucovina Suceava s-a impus cu rezultatul de 30-20 si astfel continua sa se mentina pe pozitia a patra a clasamentului.

Partida Stejarul Buzau-CSU AV Arad a fost amanata , in timp ce RCM Galati si-a trecut in cont o victorie cu 5-0 prin neprezentarea celor de la CS Manastur.

FOTO: Clubul Sportiv Navodari Rugby Facebook

1 comment

  1. Pingback: CS Navodari a trecut in fruntea Diviziei Nationale de Seniori — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *