CS Agronomia si Ariesul Mihai Viteazu, campioanele din 2016 la rugby 7 feminin

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu s-a disputat ultima etapa din cadrul Campionatului National de rugby 7 feminin, senioare si junioare, victoria revenind echipelor CS Agronomia Bucuresti, respectiv Ariesul Mihai Viteazu, care astfel au cucerit si titlul de campioane ale editiei 2016.

Pornita cu un avantaj linistitor in clasamentul general, CS Agronomia Bucuresti a fortat si in aceasta ultima runda impunandu-se pentru a cincea oara in cele opt etape disputate. Practic fetele antrenate de Alexandru Marin au dominat aceasta editie de campionat, la Cluj-Napoca acestea castigand trei din cele patru partide disputate, una fiind terminata la egalitate.

Campioana a ultimelor sase editii consecutiv, Politehnica Iasi a trebuit ca in acest an sa se multumeasca cu medaliile de argint, lupta pentru pozitia secunda fiind dusa cu CSU Cluj, de care pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu a trecut in doua randuri, in clasamentul general iesencele devansand cu patru puncte pe studentele din Ardeal.

Si in competitia junioarelor avem o noua campioana, Ariesul Mihai Viteazu, care dupa ce s-a impus in sapte din cele opt etape disputate, a devansat-o pe fosta detinatoare a titlului, CSM Pascani. La Cluj-Napoca Ariesul Mihai Viteazu s-a impus de doua ori in fata fetelor din Pascani, in intreg sezonul acestea reusind doar o singura victorie in partidele disputate cu elevele antrenorilor Marius Macra si Alexandru Cort, noile campioane la nivel de junioare.

Etapa a VIII-a
SENIOARE
CS Politehnica Iasi – CSU Cluj 12-7
CS Agronomia Bucuresti – CS Politehnica Iasi 12-7
CSU Cluj – CS Agronomia Bucuresti 14-15
CSU Cluj – CS Politehinca Iasi 7-12
Politehnica Iasi – CS Agronomia Bucuresti 12-19
CS Agronomia Bucuresti – CSU Cluj 7-7
Clasament: 1.CS Agronomia Bucuresti-11p, 2.Politehnica Iasi-8p, 3.CSU Cluj-5p
Clasament General: 1.CS Agronomia-74p, 2.CS Politehnica Iasi-61p, 3.CSU Cluj-57p

Echipa campioana, CS Agronomia Bucuresti: Rodica Codrea, Elena Norbert, Sorina Oglavie, Andreea Claudia Mitachescu, Adelina Ungureanu, Irina Hirjete, Nicoleta Drilea, Ioana Pavaloaia, Oxana Bunici, Victoria Morozan, Adriana Revenco, Cristina Popescu
Antrenor: Alexandru Marin

JUNIOARE
CSM Pascani – Parohial Stefan cel Mare 52-0
Ariesul Mihai Viteazu – CSM Pascani 17-10
Parohial Stefan cel Mare – Ariesul Mihai Viteazu 0-59
Parohial Stefan cel Mare – CSM Pascani 0-27
CSM Pascani – Ariesul Mihai Viteazu 7-19
Ariesul Mihai Viteazu – Parohial Stefan cel Mare 5-0
Clasament: 1.Ariesul Mihai Viteazu-12p, 2.CSM Pascani-8p, 3.Parohial Stefan cel Mare-4p
Clasament General: 1.Ariesul Mihai Viteazu-86p, 2.CSM Pascani-72p, 3.CS Parohial Stefan cel Mare-50p, 4.RC Gringos Transilvania-27p*, 5.Bucovina Nord-4p**
*-2p nu s-a prezentat la un turneu
**-3p nu s-a prezentat la trei turnee, retrasa din campionat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *