Timisoara Saracens incheie pe pozitia secunda prima faza a Cupei Regelui

Pe stadionul Gheorghe Rascanu, in ultima etapa a sezonului regulat din Cupa Regelui, Timisoara Saracens a invins cu rezultatul de 26-9 pe CSM Olimpia Bucuresti si astfel banatenii au ocupat pozitia secunda in clasament urmand sa evolueze intr-o partida de baraj pentru accesul in semifinale.

Faptul ca timisorenii au evoluat intr-o formula din care au lipsit mai multi titulari s-a simtit in jocul acestora si dupa primul sfert de ora rezultatul a fost de 6-3, punctele fiind marcate in lovituri de pedeapsa, autori Emiliano Calle Rivas, respectiv Daniel Faasen. Prima incercare a partidei i-a apartinut lui Tevita Manumua, transformata de Emiliano Calle Rivas, iar pana la pauza Daniel Faasen a redus diferenta din lovitura de pedeapsa, astfel ca rezultatul dupa 40 de minute rezultatul a fost favorabil gazdelor, 13-6.

Imediat dupa reluare Paula Kinikinilau a batut defensiva bucurestenilor, Emiliano Calles Rivas a transformat incercarea, apoi ambele echipe s-au vazut nevoite sa evolueze in 14 jucatori, Adrian Ion de la tigrii, respectiv Randall Morrison fiind trimisi pe banca pedepselor. Timisoara Saracens s-a desprins cu tentativa de tinta concretizata de Emiliano Calle Rivas, rezultatul final stabilindu-se in minutul 55 dupa alte doua lovituri de pedeapsa, una in contul uverturii argentiniene a banatenilor, cealalta avandu-l ca autor pe Daniel Faasen.

Cele doua echipe se vor intalni din nou in faza calificarilor pentru semifinalele Cupei Regelui, Timisoara Saracens si CSM Olimpia Bucuresti urmand sa fie fata in fata tot pe stadionul Gheorghe Rascanu.

1 comment

  1. Pingback: Timisoara Saracens incheie pe pozitia secunda prima faza a Cupei Regelui — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *