CS Agronomia Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin

CS Agronomia Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin

Dupa succesul din campionat cand a cucerit in premiera titlul national la rugby 7 feminin, CS Agronomia Bucuresti s-a impus si in Cupa Romaniei dovedindu-si astfel superioritatea din acest sezon pe care l-a dominat cu autoritate.

Initial castigatoarea Cupei Romaniei din acest sezon trebuia sa se decida in urma a trei partide disputate de CS Agronomia Bucuresti, CSU Cluj si Politehnica Iasi, insa, in cele din urma, pe Parcul Copilului a decis un singur joc, cel dintre CS Agronomia Bucuresti si CSU Cluj. Iesencele nu au putut prezenta legitimatiile de joc, pierzand cu 5-0 ambele dispute.

Asadar a fost o finala CS Agronomia-CSU Cluj, care s-a jucat pe durata a doua reprize de cate zece minute si in care bucurestencele au inceput in forta, iar eseurile marcate de Andreea Mitachescu si Oxana Bunici au dus scorul la 10-0, pana la pauza clujencele revenind cu incercarea Alinei Dinita. Dupa pauza, Andreea Mitachescu a marit avantajul Agronomiei, eseu transformat de Oxana Bunici, CSU Cluj revenind in joc inca o data prin Alina Dinca insa finalul a apartinut studentelor din Capitala care au finalizat de doua ori in terenul de tinta advers , autoarele reusitelor fiind Oxana Bunici si Rodica Codrea.

CS Agronomia Bucuresti s-a impus cu rezultatul de 29-12 si a castigat Cupa Romaniei editia 2016, echipa antrenata de Alexandru Marin avand urmatoarea componenta: Irina Hirjete, Adriana Revenco, Nicoleta Drilea, Cristina Popescu, Oxana Bunici, Simona Ungureanu, Ioana Pavaloaia, Rodica Codrea, Sorina Oglavie, Andreea Mitachescu, Victoria Morozan si Elena Norbert.

FOTO: CS Agronomia Rugby 7 Feminin Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *