CS Navodari incheie pe prima pozitie turul Diviziei Nationale de Seniori

CS Navodari incheie pe prima pozitie turul Diviziei Nationale de Seniori.

In Divizia Nationala de Seniori s-au disputat partidele din etapa a VII-a , ultima a turului sezonului regulat, prin victoria cu rezultatul de 32-0 in fata Bucovinei Suceava, CS Navodari consolidandu-si prima pozitie in clasament in fata celor de la Stiinta Petrosani care au cedat pe propriul teren in disputa derby cu Stejarul Buzau.

Desi CSM Bucovina Suceava s-a deplasat la malul marii cu imaginea echipei revelatie a acestui sezon nu a reusit sa faca fata ritmului impus de CS Navodari, elevii antrenati de Cornel Suciu si Cristian Husea impunandu-se fara emotii, rezultat 32-0. Astfel cu cele sase eseuri marcate de Gheorghe Grigoras, Mihai Comanici, Constantin Gheara, Cristian Burlacu si dubla lui Alexandru Trandafir, navodarenii au obtinut bonusul ofensiv si se afla in fruntea clasamentului dupa turul sezonului regulat al esalonului secund.

In derbyul etapei Stejarul Buzau a castigat pe terenul campionilor en-titre, Stiinta Petrosani dupa o partida extrem de disputata in care jocul inteligent al uverturii Teodor Nitu si-a spus cuvantul, acesta fiind de altfel si autorul punctelor succesului trupei lui Costica Mersoiu. La scorul de 9-3 in favoarea vizitatorilor Stiinta Petrosani putea sa revina, dupa eseul lui Florin Tandea, dar buzoienii au reusit sa gestioneze mai bine finalul si astfel s-a conturat rezultatul final 12-8 pentru Stejarul Buzau.

Surpriza rundei a constituit-o victoria lui CS Manastur in fata celor de la CSU AV Arad, in conditiile in care clujenii nu reusisera sa obtina anterior niciun succes iar aradaneii s-a impus in partidele cu RCM Galati si RC Barlad. Chiar daca a avut in compenenta nu mai putin de 18 jucatori sub 20 de ani, CS Manastur si-a trecut in cont prima victorie stagionala, rezultat 14-7, Dan Bagacea fiind autorul unui eseu iar Emanuel Savu a trei lovituri de pedeapsa.

RCM Galati a incheiat turul Diviziei Nationale de Seniori cu o noua infrangere, eseurile lui Costel Ciobotaru si Alexandru Siscan, transformate de Ionut Cosmiuc, dovedindu-se insuficiente in partida disputata pe propriul teren cu RC Barlad. Victoria a revenit barladenilor cu rezultatul de 21-14, iar ambele echipe vor avea nevoie nevoie de un parcurs superior in retur daca isi doresc o clasare in careul de asi al esalonului secund.

FOTO: CS Navodari Rugby Facebook

1 comment

  1. Pingback: CS Navodari incheie pe prima pozitie turul Diviziei Nationale de Seniori — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *