CSM Olimpia a eliminat detinatoarea Cupei Regelui, Timisoara Saracens

In partida de baraj pentru calificarea in smifinalele Cupei Regelui disputata pe stadionul Gheorghe Rascanu, CSM Olimpia Bucuresti a produs marea surpriza a competitiei eliminand detinatoarea trofeului, Timisoara Sararcens dupa succesul cu rezultatul de 18-11.

Chiar daca s-au aflat fata in fata castigatoarea tuturor trofeelor puse in joc anul trecut in competitiile interne si ultima clasata atat in prima faza a Cupei Regelui, cat si in SuperLiga CEC Bank, CSM Olimpia a facut un joc peste asteptari si s-a impus fara emotii in fieful banatenilor dupa ce tigrii au condus pe intreaga durata a partdei.

Dupa primul sfert de ora rezultatul a fost de 12-0 in favoarea celor de la CSM Olimpia Bucuresti care isi trecusera deja in cont doua eseuri, autori Sioeli Lama si George Croitoru, unul transformat de Marian Ispir, mai mult chiar, din minutul 13 timisorenii s-au vazut in situatia de a evolua in inferioritate numerica, Dorin Lazar fiind trimis pe banca pedepselor.

Pana la pauza Timisoara Saracens a marcat o incercare prin Tevita Manumua, respectiv o lovitura de pedeapsa, concretizata de Emiliano Calle Rivas, astfel ca elevii lui Heikell Grainger au pornit in partea secunda de la un deficit de patru puncte, insa dupa reluare primii care au modificat tabela de marcaj, au fost tot oaspetii.

S-a marcat abia in minutul 71, cand Siale Fahiua a adus in contul tigrilor trei puncte dintr-o tentativa de tinta, acelasi jucator stabilind si rezultatul final dintr-un dropgol, in prealabil tot din lovitura de pedeapsa Gabriel Conache marcand singurele puncte ale banatenilor din partea secunda a jocului.

In semifinalele Cupei Regelui, CSM Olimpia Bucuresti va intalni pe Stiinta Baia Mare, partida urmand sa se dispute pe Arena Zimbrilor.

1 comment

  1. Pingback: CSM Olimpia a eliminat detinatoarea Cupei Regelui, Timisoara Saracens — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *