Dinamo castiga partida cu Poli Iasi si urca in semifinalele Cupei Regelui

Desi se anunta ca fiind cea mai echilibrata partida din cadrul barajului pentru calificarea in semifinalele Cupei Regelui, Dinamo Bucuresti s-a impus categoric pe stadionul Florea Dumitrache in fata Politehnicii Iasi cu rezultatul de 35-12 si astfel a obtinut calificarea in penultimul act al competitiei.

Dupa 15 minute de joc Dinamo avea deja un avantaj de 10-0 in urma eseului marcat de Fili Lomani si a tentativelor de tinta apartinand lui Tudorel Bratu, apoi ecartul s-a marit in mod constant pana la 20-0, cu finalizarea in terenul de tinta advers semnata de Liueli Simote, respectiv acelasi Tudorel Bratu in rol de transformer.

Cu un minut inainte de pauza Razvan Barbu a marcat un eseu la centru, pe care tot el l-a transformat astfel ca rezultatul primelor 40 de minute a fost de 20-7, o diferenta care putea fi mai stransa insa Daniel Plai a ratat doua oportunitati din fata butului advers de-a lungul primei reprize.

Tudorel Bratu a marcat primele puncte dupa reluare, iesenii au raspuns cu eseul lui Atelea Moa, rezultatul final stabilindu-se in minutul 67 cand Feofaaki Holoia a batut pentru ultima data defensiva Politehnicii Iasi, o incercare transformata de Liueli Simote.

Cu acest succes Dinamo Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui unde va intalni eterna rivala Steaua Bucuresti, partida pentru accesul in finala competitiei urmand a avea loc pe stadionul din Complexul Ghencea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *