Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui

Steaua Bucuresti a castigat partida, din cadrul barajului de acces in semifinalele Cupei Regelui, sustinuta pe stadionul din Complexul Ghencea impotriva Universitatii Cluj, cu rezultatul de 19-10 si astfel militarii isi continua parcursul in acesta competitie.

Partida a ainceput cu un eseu marcat de Sabin Stratila in urma unei actiuni rapide care a surprins defensiva studentilor clujeni, dar in minutul 15 echilibrul a fost restabilit prin incercarea lui Paul Petucher. Steaua a trecut din nou in avantaj la jumatatea primei reprize cand Quinton Crocker a concretizat o lovitura de pedeapsa.

In minutul 24 Claudiu Curca a vazut cartonasul galeben si Universitatea Cluj a fost obligata sa evolueze in inferioritatea numerica pentru zece minute, iar militarii au exploatat eficient acesta situatie cu un eseu marcat de Alexandru Porojan care stabilit si scorul pauzei.

Dupa reluare, primii au marcat tot stelistii, din lovitura de pedeapsa a lui Quinton Crocker insa cu zece minute inainte de final a venit eseul lui Stefan Dordevic care a dat ceva emotii elevilor lui Cristi Petre. Universitatea Cluj insa nu a avut puterea sa revina si ultima reusita a partidei i-a apartinuit lui Quinton Crocker.

Cu acest succes Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui unde urmeaza sa intalneasca eterna rivala Dinamo Bucuresti , intr-o partida care va avea loc pe stadionul din Complexul Ghencea.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile