Dinamo a invins pe CSM Bucuresti in finala mica a Cupei Regelui

Disputata pe Stadionul National Arcul de Triumf finala locurilor 3-4 din cadrul Cupei Regelui a revenit echipei Dinamo Bucuresti care s-au impus cu rezultatul de 16-15 in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti, dupa o partida in care fiecare dintre cele doua combatante a avut momente de dominare, pragmatismul alb-rosiilor inclinand insa balanta de partea acestora.

Inceputul de partida a fost echilibrat si niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa depaseasca defensiva celeilalte, astfel ca punctele au venit in urma tentativelor de tinta. Tudorel Bratu a ratat prima oportunitate de a deschide scorul dupa care s-a revansat, in replica Daniel Faasen readucand egalitatea. Cu o inaintare care a macinat continuu defensiva tigrilor, dupa primul sfert de ora al partidei, Dinamo s-a distantat prin alte doua lovituri de pedeapsa concretizate de Tudorel Bratu, una de la aproximativ 40 de metri.

Daniel Faasen nu a dovedit aceeasi forma buna din fata butului advers si a irosit o sansa de a marca.

Finalul primei reprize i-a gasit pe dinamovisti la cinci metri de terenul de tinta advers si presiunea acestora a dus la cartonasul galben vazut de George Popa, pentru ca apoi fructificand superioritatea numerica Andrei Bucurescu sa inscrie primul eseu al partidei, transformat de Tudorel Bratu, puncte care au decis rezultatul pauzei, 16-3 in favoarea trupei antrenate de Stefan Demici.

Dupa reluare, desi Dinamo a continuat sa evolueze in superioritate numerica acest aspect nu s-a materializat si in marcarea de puncte, in schimb CSM Bucuresti a redus diferenta prin incercarea lui George Tudor, transformata de Fahiua Siale.

Atat Tudorel Bratu, cat si Fahiua Siale au ratat mai tarziu cate o tentativa de tinta si finalul a fost extrem de interesant. Astfel efortul colectiv al unui mol initiat de cei de la CSM Bucuresti a fost finalizat de Marian Soana, cu Dinamo evoluand in 14 jucatori, dupa ce Madalin Baraulea a primit cartonas galben, insa Marian Ispir a ratat transformarea si implicat sansa de a trece avantajul de partea tigrilor.

Nici Liueli Simote nu a fost mai inspirat si finala mica a Cupei Regelui a fost castigata la limita de Dinamo Bucuresti care-si trece in cont primele medalii in cadrul unei competitii interne dupa o asteptare care dura din sezonul 2008-2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *