Primele declaratii dupa infrangere: “Am invatat ca trebuie sa credem mai mult in noi”

Steaua Bucuresti a pierdut finala Cupei Regelui fiind invinsa de Stiinta Baia Mare cu 10-8. Ultima data cand zimbrii si militarii au disputat o finala, se intampla in 2013, in cadrul Cupei Romaniei si atunci trofeul a revenit stelistilor  dupa o partida gazduita in propriul fief.

Iata care au fost primele declaratii din tabara stelista:

 “Cu toata sinceritatea va zic ca astazi arbitrajul a facut diferenta si in momentul de fata va pot spune ca daca rugbyul romanesc nu scoate capul afara nu il scoate din cauza arbitrajului, ca suntem la nivelul nonprofesionismului. Nu spun ca ne-a defavorizat pe noi si i-a favorizat pe Baia Mare, dar spun ca suntem la nivelul mediu. E prima data cand fac afirmatii de acest fel. Pentru joc felicit ambele echipe, insa pentru felul in care s-a arbitrat, e ceva dezastru. Obiectivul nostru e campionatul, incercam sa aducem jucatori buni, sa investim, sa aducem jucatori buni, dar degeaba pe o parte se lucreaza si pe cealalta se distruge”, a spus Cristian Petre, antrenorul CSA Steaua.

“E o dezamagire foarte mare. Am avut meciul in mana, am ratat doua transformari, dar le multumesc colegilor pentru efortul depus si speram sa ne indeplinim singurul obiectiv ramas, cel legat de campionat. Sper sa revenim la anul cu forte proaspete, sa fim pozitivi si sa indreptam acest esec. Am invatat ca trebuie sa credem mai mult in noi, ei au jucat pe final in 13 oameni si tot am pierdut, au avut o aparare foarte buna si nu am reusit sa o desfacem ca sa putem castiga. Nu am ce sa reprosez arbitrului, a fost si video, nu cred ca arbitrajul e de vina pentru esecul nostru de astazi”, a declarat Florin Vlaicu, jucatorul echipei CSA Steaua.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile