Primele reactii dupa victorie: “E primul meu trofeu cu Baia Mare, sunt fericit”

Dupa doi ani fara trofeu, Stiinta Baia Mare a cucerit astazi, pe Stadionul “Arcul de Triumf”, Cupa Regelui, o premiera pentru echipa zimbrilor. Maramuresenii au invins in finala competitiei pe Steaua cu 10-8.

Iata care au fost primele declaratii dupa aceasta victorie:

“Le-am spus baietilor in vestiar cand am inceput aceasta competitie ca doi ani este prea mult pentru noi si ca trebuie sa invatam din greselile anterioare. Si astazi am facut destul de multe greseli, insa se pare ca cineva acolo Sus, tine si cu noi. Am jucat in 13, a fost greu, este dificil sa joci 15, mai ales ca am jucat si aici la Bucuresti, poate de aceea e si mai mare satisfactia. Cred ca astazi a  castigat echipa care a jucat rugby si a fost mai puternica pentru ca fizic, am fost peste ei in toate contactele, gramezi ordonate si poate de aceea ne-am si precipitat putin pentru ca ne-am simtit mai puternici”, a declarat Egen Apjok, antrenor Baia Mare.

Cupa Regelui este primul trofeu pe care Bidzina Shamkaradze il cucereste cu maramuresenii in calitate de capitan de echipa al acestora.

”A fost foarte greu, cu multe greseli. Vreau sa felicit in primul rand Steaua si apoi sa felicit echipa mea, Baia Mare pentru ca am jucat ca o echipa si desi am facut multe greseli, am reusit sa castigam. Suntem foarte fericiti. Asta a fost o revansa, insa celelalte meciuri au fost fara miza, ne-am dorit mult sa castigam. Dupa doi ani de pauza e un trofeu foarte important. Am jucat cu sufletul, este primul meu trofeu in calitate de capitan al echipei si ma bucur pentru acest lucru. Acesta a fost visul meu, sa ridic cel putin un trofeu cu Baia Mare”, a declarat Bidzina Shamkaradze.

Meciul de astazi, din finala Cupei Regelui a avut  o insemnatate speciala pentru Constantin Ene, cel care si-a incheiat cariera de jucator la Baia Mare.

“A fost un meci greu, ma bucur ca s-a terminat cu bine. Daca e sa folosesc un cliseu din fotbal, ne-am dorit mai mult decat ei victoria. Disciplina era sa ne coste pe final, dar Vlaicu a ratat doua lovituri de pedeapsa si pana la urma totul s-a terminat. Tocmai  aceste greseli s-au intamplat tot din cauza dorintei, cand iti doresti foarte mult ceva, faci si multe greseli.A fost ultimul meu meci din cariera, ma bucur ca se termina frumos, cu o victorie, cu un trofeu. Am petrecut 9 ani la acst club, cu multe momente placute, dar si cu multe momente grele. Ma bucur ca am facut parte din acest colectiv”, a declarat Constantin Ene.

1 comment

  1. Pingback: Primele reactii dupa victorie: „E primul meu trofeu cu Baia Mare, sunt fericit” — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *