Antrenamente pe plan local si un turneu de pregatire la Chisinau pentru Poli Iasi

Politehnica Iasi este ultima echipa din SuperLiga CEC Bank care se va reuni pentru returul competitiei. Iesenii vor incepe pregatirea pe 30 ianuarie si dupa  cateva saptamani de antrenamente vor face un turneu in Moldova, unde vor avea meciuri de pregatire. La reunire vor fi prezenti 24 de jucatori, urmand ca pe parcurs sa se alature lotului si jucatorii sud-africani legitimati aici.

„Anul acesta ne vom reuni un pic mai tarziu, pe 30 ianuarie. Baietii isi fac singuri programele individuale de pregatire, nu sunt probleme. Ne vom pregati doua saptamani in localitate dupa care vom pleca intr-un turneu la Chisinau, unde dorim sa avem cateva meciuri de pregatire. Organizatorii ne-au propus varianta unui turneu la care sa participe printre altele, Zimbrii Chisinau si o echipa din Odessa”, a declarat antrenorul George Sava.

Pe plan local, echipa se va pregati in sala de forta si sala de jocuri a Facultatii de Agronomie, antrenamentele pe teren urmand sa se faca pe Stadionul Tineretului sau pe terenurile sintetice din localitate, in functie de starea vremii. „In primele doua saptamani vom pune accent pe tehnica individuala si forta si dupa 15 februarie vom lucra pe organizare de compartimente si la detaliile ce tin de planul de joc”, a explicat Sava.

La finalul turului SuperLigii CEC Bank, Politehnica Iasi ocupa locul 5, cu 9 puncte, elevii lui George Sava castigand doua meciuri din cele sase disputate, 39-19 cu CSM si 25-3 cu U Cluj. Aflata la prima participare in actualul format al SuperLigii, Iasi-ul se afla in clasament inaintea echipelor U Cluj si CSM Bucuresti. „Pentru acest retur al competitiei ne dorim sa facem meciuri bune, sa ne ridicam la nivelul echipelor din SuperLiga. Inca mai avem de crescut la nivelul relatiilor de joc, nu suntem inca un grup, mai avem de lucrat un pic la omogenitate”, a completat Sava.

In prima etapa din returul competitiei, la sfarsitul lunii martie, Poli Iasi va primi pe teren propriu vizita Stiintei Baia Mare.

 

1 comment

  1. Pingback: Antrenamente pe plan local si un turneu de pregatire la Chisinau pentru Poli Iasi — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *