Doua victorii ale oaspetilor si una a gazdelor in etapa X-a din DNS

Trei partide s-au disputat in cadrul etapei a X-a din esalonul secund, Divizia Nationala de Seniori, CS Navodari marindu-si ecartul in fruntea clasamentului prin victoria la scor obtinuta pe terenul lui CS Manastur, succese importante fiind trecute in contul echipelor Stejarul Buzau si RC Barlad.

Liderul CS Navodari s-a deplasat la Cluj-Napoca pentru partida cu ultima clasata CS Manastur, elevii lui Cornel Suciu si Cristian Husea impunandu-se cu rezultatul de 66-5. In prima repriza navodarenii au marcat sapte eseuri, pentru ca dupa pauza sa mai finalizeze de trei ori in terenul de tinta advers, astfel ca si-au trecut in cont si punctul bonus ofensiv , al optulea in acest sezon.

Pentru CS Navodari, Alexandru Trandafir a marcat 31 de puncte, trei eseuri si opt transformari, celelalte reusite avandu-i ca autori pe Marian Croitoru, Marian Nita, Catalin Nicolae, Florin Barbu, Ionut Puisoru, Mihai Comanici si Victor Blaj.

Stejarul Buzau-CSM Bucovina Suceava a fost un adevarat derby al acestei etape. Sucevenii au condus cu 9-3 dupa trei lovituri de pedeapsa concretizate de Sabin Cretu, dar la pauza Stejarul se afla in avantaj, rezultat 11-9. In partea secunda cu eseul lui Dragos Manole, CSM Bucovina Suceava a revenit la conducere, 16-11, dar ultimul sfert de ora a fost decisiv pentru stabilirea invingatoarei, Stejarul Buzau impunandu-se cu scorul de 23-16.

RC Barlad a castigat partida disputata la Sanicolau, pe terenul celor de la CSU AV Arad, rezultat 36-20, dupa o disputa frumoasa in care s-au marcat noua eseuri. Barladenii au reusit cinci incercari fata de cele patru ale gazdelor si astfel au intrat in posesia punctului bonus ofensiv.

Partida Stiinta Petrosani-RCM Galati a fost amanata pentru data de 20.05.2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *