CSS 2 Baia Mare a castigat turneul final al DNJ U19, rugby X

CSS 2 Baia Mare a castigat titlul national la U19, rugby X, dupa ce s-a impus in Turneul Final organizat duminica, 9 aprilie 2017, pe terenul Unirea din Suceava.

Turneul Final a reunit la start patru echipe, calificate in aceasta faza a competitiei in urma desfasurarii turneelor regionale: CSS 2 Baia Mare  din Seria A si CSA Steaua, CS Tomitanii si LPS Suceava din Seria B. Dupa disputarea tuturor meciurilor, turneul desfasurandu-se in sistemul fiecare cu fiecare, campioana nationala la rugby X, U19 a devenit echipa CSS 2 Baia Mare, antrenata de  Razvan Popovici si Mircea Talos. Jucatorul turneului a fost desemnat Codrin Bercu, component al echipei campioane.

„Nu a fost un turneu usor. Fiecare echipa participanta si-a dorit victoria, insa cred ca noi am reusit sa ne legam mai bine si sa fim mai lucizi in joc. Cel mai greu meci pentru noi a fost cel cu Steaua pentru ca nu mai jucasem de foarte  mult timp impreuna, insa pana la urma am reusit sa ne gasim pe teren si sa refacem relatiile de joc. Este un titlu important pentru noi pentru ca reflecta toata munca noastra de anul acesta, toate sacrificiile, orele de antrenament, cantonamente foarte grele. In plus, ne motiveaza mai mult pentru viitor. Am dorit sa aratam ca putem juca bine rugby in orice forma, in 7, 10, 15”, a spus Iulian Hartig, campion national cu CSS 2 Baia Mare.

Echipa campioana: Iulian Hartig, Alexandru Bertalan, Laurentiu Nica, Stefan Iancu, Neculai Ailenei, Rares Straja, Paul Szaniszlo, Augustin Simuleac, Ovidiu Mihalachi, Dumitrel Giurca, Paul Herman, Claudiu Grad, Codrin Bercu, Cosmin Simon, Daniel Barna si Alexandru Borcan.

LPS Suceava – CS Tomitanii 0-7
CSA Steaua – CSS 2 Baia Mare 7-17
CS Tomitanii – CSS 2 Baia Mare 0-22
LPS Suceava – CSA Steaua 7-12
CSA Steaua – CS Tomitanii 17-5
CSS 2 Baia Mare – LPS Suceava 36-5

FOTO: CSS 2 CNE Rugby Baia Mare Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile