Victorie in ultimul minut pentru Steaua, in derby-ul cu Timisoara Saracens

Vineri, 14 aprilie, s-au disputat primele doua partide ale etapei a XI-a a SuperLigii CEC Bank, Steaua Bucuresti s-a impus in fata Timisoarei Saracens, 9-8 (0-0), la finalul partidei printr-o penalitate reusita de Vlaicu. In cealalt meci, Politehnica Iasi s-a impus pe terenul Universitatii Cluj, tot aproape la finalul timpului de joc, 24-23 (20-7).

In derby-ul rundei a XI-a, liderul la zi al clasamentului, Steaua Bucuresti s-a intalnit cu detinatoarea titlului, Timisoara Saracens. Partida, care a avut loc in Ghencea a fost una echilibrata. Desi in prima parte au existat ocazii atat de partea stelistilor, care au ratat o tentativa de dropgol si au comis un inainte chiar in fata buturilor, cat si de partea sarazinilor, Jack Umaga ratand o penalitate de la 45 m, primele puncte s-au marcat in debutul reprizei a doua. In minutul 48, profitand de superioritatea numerica, dupa eliminarea lui Petelo Tupou, banatenii au marcat primul eseu prin Tevita Manumua, netransformat de Umaga (0-5).

Steaua a redus diferenta in minutul 60, cand Florin Vlaicu a transformat o penalitate, 3-5, ca apoi sa isi aduca echipa in avantaj prin acelasi procedeu, 6-5. Pe final, Gabriel Conache si-a readus echipa la conducere transformand o penalitate, 6-8. Sfarsitul meciului a fost tensionat, militarii atacand si fortand greseala adversarilor, care au cedat presiunii, astfel Florin Vlaicu a transformat perfect penalitatea, aducand victoria echipei sale, 9-8.

1 comment

  1. Pingback: Victorie in ultimul minut pentru Steaua, in derby-ul cu Timisoara Saracens — Rugby Club Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *