Florin Surugiu a fost desemnat jucatorul etapei a XI-a a SuperLigii CEC Bank

Jucatorul echipei CSA Steaua Bucuresti, Florin Surugiu a fost desemnat jucatorul etapei a XI-a a SuperLigii CEC Bank.

Derby-ul etapei a XI-a a SuperLigii CEC Bank, dintre CSA Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens, partida echilibrata, incheiata cu victoria militarilor, 9-8, l-a evidentiat pe mijlocasul la gramada Florin Surugiu (32 ani). Desemnat la finalul partidei “Omul meciului”, acesta a primit si trofeul de “Jucatorul etapei”.

Florin Surugiu a revenit in SuperLiga CEC Bank in sezonul 2016-2017 al competitiei, la CSA Steaua, dupa ce a evoluat in sezonul competitional trecut in Campionato Eccelenza, la Calvisano, cu care a disputat finala campionatului italian. “Ma onoreaza acest titlu de jucator al etapei insa fara ajutorul echipei, al colegilor mei care au jucat bine, nu as fi facut nimic. Meciul cu Timisoara a fost un meci foarte greu, in prima repriza ne-am tatonat foarte mult, au fost ocazii de a marca de ambele parti. La sfarsitul primei parti am stat mult in 22-ul lor, am avut cateva penalitati pe care am ales sa le dam in margine pentru ca ne doream foarte mult sa marcam eseu, datul la bete nu era o optiune pentru noi. A doua repriza a fost si ea extrem de echilibrata si fiecare echipa ar fi putut sa castige, a fost un meci strans, ca o finala. In ultimele minute cand aveam avantaj, vorbeam cu Florin Vlaicu ca ii voi deschide pentru dropgol, insa pana la urma am considerat ca dintr-o penalitate presiunea nu e asa de mare. Lovitura e asezata, calculata, nu exista riscul sa dai gres. Este o victorie foarte importanta pentru noi pentru ca ne-a adus cu un pas mai aproape de a termina pe primul loc la sfarsitul sezonului regulat”, a declarat Florin Surugiu.

In acest weekend, militarii se pregatesc pentru un al derby, in deplasare, pe Arena Zimbrilor, urmand sa intalneasca pe Stiinta Baia Mare, sambata, 22 aprilie, ora 14:00, in direct pe Dolce Sport. “Ne asteapta un meci la fel de greu ca cel din weekend-ul trecut pentru ca Baia Mare este o echipa la fel de puternica precum Timisoara. Meciul va fi cu atat mai dificil cu cat jucam la ei acasa, iar majoritatea meicurilor jucate acolo au fost grele. Baia Mare este o echipa masiva, buna, i-am vazut sambata cu CSM. Obiectivul nostru este sa castigam, sa continuam seria victoriilor consecutive. Suntem constienti ca daca vom castiga si acolo, vom termina pe primul loc in SuperLiga”, a spus Surugiu.

1 comment

  1. Pingback: Florin Surugiu a fost desemnat jucatorul etapei a XI-a a SuperLigii CEC Bank — Rugby Club Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *