Dinamo si Poli Iasi se intalnesc in a doua etapa din Play-Out

Astazi, 24 mai, pe stadionul Florea Dumitrache este programata partida din etapa a doua contand pentru Play-Out-ul SuperLigii CEC Bank in care Dinamo Bucuresti va intalni pe Politehnica Iasi, o disputa ce se poate dovedi decisiva pentru ocuparea pozitiei a cincea in ierarhia finala a competitiei.

Pentru Dinamo Bucuresti acesta va fi prima partida din Play-Out dupa infrangerea suferita tot pe stadionul Florea Dumitrache in fata concitadinei, CSM Bucuresti, in timp ce Politehnica Iasi si-a trecut deja in cont un succes impotriva Universitatii Cluj, elevii lui George Sava acumuland patru puncte importante.

Astfel, cum studentii ieseni au o victorie in palmares,  practic un succes in fieful dinamovistilor le-ar asigura pozitia a cincea la finalul sezonului, insa nu va fi usor mai ales ca in ultimele cinci confruntari directe din SuperLiga CEC Bank, Cupa Romaniei si Cupa Regelui, de fiecare data succesul a fost de partea bucurestenilor.

In acesta editie a  SuperLigii CEC Bank, sezonul regulat prima confruntare a avut loc la Bucuresti  si atunci Dinamo a castigat in principal datorita evolutiei din prima repriza cand s-a desprins la 25-3, dupa pauza in ciuda revenirii iesenilor cu eseurile lui Atelea Moa si Florin Curcan, balanta nu a mai putut fi inclinata de partea lor.

Returul a consemnat un duel strans, Politehnica Iasi a condus de doua ori de-a lungul primei parti insa Dinamo a dat o replica pragmatica si cu tentativele de tinta ale lui Simote Liueli, respectiv un dropgol semnat de Cristian Onofrei s-a impus la o diferenta de sase puncte, studentii fiind nevoiti sa se consoleze cu bonusul defensiv.

Acum Dinamo Bucuresti si Politehnica Iasi se pregatesc pentru a treia intalnire din acest sezon al primului esalon valoric, partida urmand sa se dispute pe stadionul Florea Dumitrache cu incepere de la ora 11:00, in transmisiune directa pe Rugby TV.

Articol scris de Marius Raczek

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *