CSM Bucuresti a castigat medaliile de bronz ale SuperLigii CEC Bank

In finala locurilor 3-4 din cadrul SuperLigii CEC Bank, pe Stadionul National Arcul de Triumf s-au intalnit, ca si in editia precedenta a competitiei, CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti victoria revenind din nou tigrilor care s-au impus cu rezultatul de 37-24 si astfel au intrat in posesia medaliilor de bronz.

Partida a inceput cu o lovitura de pedeapsa concretizata de la aproximativ 40 de metri de uvertura celor de la CSM Bucuresti, Darren Baron, dupa care a urmat replica Stelei, actiunea purtata de Viorel Lucaci si Sakalia Sosefo ducand la o penalitate din care Florin Vlaicu a egalat, primul sfert de ora consemnand un rezultat de egalitate 3-3.

In minutul 30 avantajul a trecut din nou de partea tigrilor. Livinai Tuicakau si Kamil Sobota au destabilizat defensiva ros-albastrilor, iar Daniel Fassen a concretizat in puncte lovitura de pedeapsa rezultata din aceasta actiune. Situatia s-a schimbat la putin timp cand Kuselo Moyake a gasit drumul catre terenul de tinta al CSM-ului si ros-albastrii conduceau la pauza cu 10-9.

Imediat dupa reluare elevii lui Michael Bradley au reusit o faza spectaculoasa pe treisferturi finalizata cu eseu de Sioeli Lama, o incercare care a dat aripi tigrilor si intr-un interval scurt de timp Mario Arvinte si Marian Ispir, acesta cu o interceptie urmata de o cursa solitara de aproximativ 60 de metri sa duca scorul la 30-10 in favoarea CSM-ului.

Situatia militarilor s-a ingreunat prin eliminarea temporara a lui Oneone Patelesio de care CSM-ul a profitat cu eseul marcat de Alexandru Mitu, dupa un rebond a lui Jack Cobden. Daniel Faasen a transformat  si cu un sfert de ora inaintea ultimului fluier al arbitrului tigrii aveau un avantaj care s-a dovedit decisiv in stabilirea invingatoarei, 37-10.

Pe final Steaua a batut de doua ori defensiva adversa, in ambele situatii la finalizare aflandu-se Vali Mototolea , transformarile apartindu-i lui Florin Vlaicu, dar militarii nu au mai avut puterea de a reveni ecartul fiind prea mare.

Astfel pentru cel de-al doilea sezon consecutiv CSM Bucuresti castiga medaliile de bronz ale SuperLigii CEC Bank, o adevarata performanta a tigrilor care au pornit in returul sezonului regulat de pe ultima pozitie a clasamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *