La Barlad va avea loc Turneul Final DNJ U17 rugby 7

Pe 17 si 18 iunie, la Barlad, pe Stadionul Rulmentul, in organizarea clubului din localitate, va avea loc Turneul Final al Diviziei Nationale de Juniori U17 rugby 7, editia 2016-2017. In urma fazelor preliminare si a ocuparii locurilor calificante la Turneul Final si-au asigurat prezenta  la aceasta competitie CSS Barlad, LPS Suceava, LPS Focsani, CSS2 Baia Mare, CSO Pantelimon, CS Olimpia, CS Aurora Baicoi, CT Dinicu Golescu, RC Brasov. La Turneul Final s-au inscris toate echipele calificate, mai putin CS Olimpia.

Vineri, 16 iunie, de la ora 18:00, in sala de protocol a Centrului National Olimpic de Pregatirea a Juniorilor va avea loc sedinta tehnica in cadrul careia se va face si tragerea la sorti a echipelor din grupe, dar si verificarea documentelor echipelor participante.

Meciurile vor incepe la ora 11:00, atat sambata, cat si duminica. In ultima zi a competitiei, la finalul tuturor partidelor va avea loc festivitatea de premiere.

„Asteptam o crestere a nivelului tehnic a jucatorilor specific pentru rugby 7. Va fi un turneu echilibrat , indiferent de repartizarea echipelor in grupe in urma tragerii la sorti si asteptam un spectacol frumos. Competitia este deschisa oricaror rezultate”, a declarat Nicolae Sisiu, coordonator competitii rugby 7 si rugby X.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *