Campionatul National de rugby 7 al DNS, editia 2017, debuteaza cu turneul de la Arad

Echipele din Divizia Nationala de Seniori, a doua competitie ca valoare din rugbyul romanesc, isi fac incalzirea inaintea debutului in noul sezon competitional 2017-2018 intr-o competitie ce incepe sa castige teren de la an la an, Campionatul National de Rugby 7, editia 2017.

Acesta reuneste la start echipele participante in DNS, pana acum inscriindu-se CS Navodari, CS Stiinta Petrosani, RCM Galati, RC Barlad, CS U Arad, RC Stejarul Buzau si CS Tomitanii. Echipele vor fi repartizate in doua grupe,  in continuare fiind asteptata decizia echipei CS Manastur legata de participarea la aceasta competitie.

Campionatul National de Rugby in 7 DNS, cuprinde trei turnee, care vor avea loc la Arad, pe 5 august, in organizarea CS U Arad, la Galati, pe 12 august, in organizarea RCM Galati si la Navodari, pe 19 august, organizator CS Navodari.

Detinatoarea titlului este RCM Galati, care in competitia din 2016 a devansat in clasamentul final pe CS Navodari. Finala dintre cele doua echipe, s-a terminat la egalitate, 12-12, punctele acumulate plasand echipa din Galati pe prima pozitie a rundei, respectiv a ierarhiei generale. Editia trecuta a Campionatului National Rugby 7 DNS s-a disputat de-a lungul a cinci etape, echipa campioana castigand trei dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *