Cupa Regelui editia 2017 va debuta pe 5 august. Vezi programul competitiei!

Cupa Regelui 2017 deschide seria competitiilor din rugbyul romanesc, programand in weekendul 5-6 august prima etapa. Cele sapte echipe care s-au inscris SCM Timisoara, CSM Baia Mare, CSA Steaua, CS Dinamo, CS Universitatea Cluj si CSM Bucovina Suceava sunt impartite in doua grupe, in functie de locul ocupat in clasamentul SuperLigii CEC Bank, editia 2016/2017, astfel locurile 1-4 din clasamentul SuperLigii CEC Bank editia 2016/2017 vor disputa partide in play-off, iar locurile 5-8 din clasamentul SuperLigii CEC Bank vor disputa partide in play-out. Se va juca fiecare cu fiecare dupa sistem Berger – cu clasament final la terminarea tuturor partidelor, iar la final vor fi declarati castigatori Cupa Regelui play-off si castigatori Cupa Regelui play-out.

In aceste zile a fost stabilit programul intalnirilor din play-off si din play-out.

Meciurile din play-off:
5 august SCM Timisoara – CSA Steaua, ora 10:00 – Stadionul Dan Paltinisanu
5 august CSM Baia Mare – CSM Bucuresti, ora 10:00 – Stadionul Arena Zimbrilor

12 august CSA Steaua – CSM Bucuresti
12 august SCM Timisoara – CSM Baia Mare

19 august CSM Baia Mare – CSA Steaua
19 august CSM Bucuresti – SCM Timisoara

Jocurile in play-off se vor disputa intr-un singur tur, aplicandu-se prevederile Tabelei Berger pentru patru echipe participante, dupa care se va intocmi un clasament de la 1 la 4.

Meciurile din play-out:
5 august CS Universitatea Cluj – CSM Bucovina Suceava, ora 10:00 – Stadionul Iuliu Hatieganu

12 august CS Dinamo – CS Universitatea Cluj
19 august CSM Bucovina Suceava – CS Dinamo

Jocurile in play-out se vor desfasura intr-un singur tur, aplicandu-se prevederile Tabelei Berger pentru patru echipe participante, dupa care se va intocmi un clsament de la 5 la 7.

Acesta competitie ofera sansa jucatorilor tineri de a evolua in aceste partide, fiind obligatorie prezenta pe Anuntul Oficial al fiecarui meci a minim trei sportivi U23, nascuti in 1994 sau mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *