CS Dinamo a castigat grupa de play-out a Cupei Regelui 2017

CS Dinamo Bucuresti a castigat grupa de play-out a Cupei Regelui editia 2017 dupa ce a invins astazi, pe teren propriu pe Universitatea Cluj, cu 53-3 (17-3).

Aflati la primul meci in noul sezon competitional, alb-rosii au facut o demonstratie de forta, dominand meciul de-a lungul celor 80 de minute. Elevii lui Cristi Hildan au marcat opt eseuri, patru dintre acestea fiind reusite de Fili Lomani, cel care a fost declarat si jucatorul meciului la final.

Odata cu retragerea Bucovinei Suceava din Grupa de play-out, aceasta a mai ramas cu doua echipe, Dinamo si Cluj, astfel ca partida de asta a decis practic si castigatoarea acestei serii care a  programat doar un singur meci. La sfarsitul partidei, dinamovistii au primit placheta pentru primul loc ocupat in grupa.

Pentru Dinamo au marcat Fili Lomani 4 eseuri, George Iacob, Liueli Simote,  Gerald Sibanda, Silviu Gradinaru, Tudorel Bratu 1 lovitura de pedeapsa si 5 transformari. Ionut Mazare a marcat singurele puncte pentru clujeni, in minutul 31 dintr-o lovitura de pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *