CSM Bucuresti si Poli Iasi au terminat la egalitate in prima etapa din SuperLiga CEC Bank

Stadionul National Arcul de Triumf a gazduit partida din prima etapa a sezonului 2017-2018 din SuperLiga CEC Bank dintre CSM Bucuresti si Politehnica Iasi dupa un joc frumos, in care tigrii au dominat doar in primele minute, dupa care iesenii s-au mobilizat foarte bine, disputa s-a terminat la egalitate, rezultat 22-22.

CSM Bucuresti a inceput mai bine jocul si dupa ce Hinckley Vaovasa a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa, pana in minutul 10 diferenta de scor devenise 10-0, aceeasi uvertura a tigrilor reusind sa bata defensiva vizitatorilor cu o actiune personala, incercare pe care a si transformat-o.

Au urmat zece minute grele pentru studentii ieseni, George Matase primind cartonasul galben, insa in ciuda inferioritatii numerice, totusi acestia au marcat de doua ori prin Daniel Plai, loviturile de pedeapsa concretizate de acesta reducand ecartul la 10-6. CSM-ul a avut o sansa de eseu, dar Cosmin Iliuta a calcat marginea inainte de a culca balonul in terenul de tinta.

In minutul 31, pe fondul presiunii inaintarii elevilor lui Eugen Apjok, CSM Bucuresti a beneficiat de un eseu de penalizare, care din acest sezon valoreaza sapte puncte. Pana la pauza Politehnica Iasi a revenit, iar Daniel Plai a iesit la rampa cu un eseu, o transformare si un dropgol, dupa 40 de minute tigrii avand un singur punct avantaj.

Partea secunda a inceput cu o lovitura de pedeapsa irosita de Hinckley Vaovasa din pozitie ideala, dar cu Daniel Carpo finalizand cu eseu o actiune a CSM-ului pornita dintr-o margine la cinci metri de terenul de tinta advers. Replica stundetilor a venit imediat si Daniel Plai a incercat din nou un dropgol, pe care insa nu l-a reusit.

Mai tarziu insa, pe fondul unui joc echilibrat, Politehnica Iasi a taxat prin Daniel Plai greselile bucurestenilor si a concretizat doua lovituri de pedeapsa din cele nu mai putin de cinci avute la dispozitie, care ar fi putut duce la un succes al trupei lui Cosmin Ratiu.

In afara de aceste tentative de tinta, merita amintita si actiunea pe traseul Michael Scheepers-Stefan Drusca, capitanul vizitatorilor insa a fost scos in margine, astfel ca din acesta etapa de debut a noului sezon din SuperLiga CEC Bank, CSM Bucuresti si Politehnica Iasi si-au trecut in cont cate doua puncte.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile