Stiinta Baia Mare obtine bonusul ofensiv in fata Universitatii Cluj

Meciul de rugby CSM Stiinta Baia Mare - Universitatea Cluj (etapa 1 SuperLiga CEC Bank 2017/2018).

In prima etapa a SuperLigii CEC Bank editia 2017-2018, pe Arena Zimbrilor Stiinta Baia Mare a primit vizita Universitatii Cluj si, dupa o partida controlata cu autoritate de zimbrii maramureseni, acestia si-au trecut in cont bonusul ofensiv prin victoria cu rezultatul de 59-5.

Trupa condusa de George Sava a deschis scorul inca din minutul doi, cu un eseu marcat de pilierul Silviu Suciu, apoi s-au desprins la 19-0 cu alte doua incercari avandu-i ca autori pe Sean Morrell si Michael Doneghan, ambele transformate de Taniela Maravunawasawasa.

Pana la pauza Stiinta Baia Mare a mai batut o data defensiva studentilor clujeni prin uvertura George Oprea, eseu transformat de Taniela Maravunawasawasa, astfel ca dupa primele 40 de minute baimarenii aveau un avantaj de 26-0 si punctul bonus asigurat.

Universitatea Cluj a facut fata ceva mai efiecient ofensivei gazdelor in debutul reprizei secunde, prima modificare de scor consemnandu-se in minutul 54, eseu marcat de Taliauli Sikuea, putin mai tarziu Michael Doneghan trecandu-si in cont dubla personala, Taniela Maravunawasawasa exercitandu-si in continuare cu eficienta rolul de transformer.

Ultimul sfert de ora a fost plin de evenimente, Cristi Chirica, Adrian Apostol si Constantin Pristavita trecandu-si din partea gazdelor numele pe lista marcatorilor de eseuri, in timp ce reusita de onoare a studentilor l-a avut ca autor pe Georgel Catuna.

Pentru Stiinta Baia Mare urmeaza derbyul de pe terenul campioanei en-titre, Timisoara Saracens, in timp ce Universiatea cluj va primi in etapa a doua vizita celor de la CSM Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *