Tevita Manumua de la Timisoara este jucatorul etapei a II-a a SuperLigii CEC Bank

Etapa a doua a SuperLigii CEC Bank a adus fata in fata cele doua echipe care au castigat titlul competitiei de cand aceasta se disputa in actualul format, Timisoara Saracens si CSM Stiinta Baia Mare. Banatenii s-au impus cu 23-15, datorita jocului mai bun facut in repriza secunda, iar centrul lor, Manumua Tevita a fost desemnat “omul meciului”. De asemenea, acesta fost ales si “jucatorul etapei secunde”, reusita lui venind in momentul in care Timisoara Saracens era condusa, 8-3, practic Tevita readucandu-si echipa in joc.

In varsta de 24 ani, Tevita Manumua (189 cm si 118 kg) evolueaza de doua sezoane in SuperLiga CEC Bank. Acesta s-a transferat la Timisoara prin reteaua globala Saracens, el evoluand la Saracens Storm, echipa de tinere talente a clubului. Originar din Tonga, el a evoluat pentru nationala de rugby in 7 a tarii lui impotriva unora echipe precum Tara Galilor, Australia, Samoa. “Sunt onorat si fericit pentru faptul ca am fost desemnat jucatorul etapei. Dorinta mea este sa am un joc cat mai bun, sa imi ajut echipa. Ma bucur ca am castigat in fata celor de la Baia Mare, a fost un meci greu, ei au inceput mai bine, dar noi am avut o repriza a doua mai buna. Imi doresc sa fiu sanatos, sa am un sezon bun cu Timisoara si sa imi ajut colegii cat mai mult. M-am adaptat repede aici, imi place mult sistemul de joc pe care il folosim, localnicii au fost foarte deschisi si primitori cu noi, ne-au ajutat tot timpul ca sa putem avea cele mai bune conditii. Le sunt recunoscator tututor si le multumesc pentru increderea acordata”, a spus el.

In etapa a treia a SuperLigii CEC Bank, Timisoara Saracens va intalni pe 9 septembrie, la Bucuresti, de la ora 19:00, pe CSM. “Stim ca ne asteapta un meci greu, CSM este o echipa care s-a intarit cu multi jucatori si care, la fel ca noi, are un antrenor nou. In plus, vor avea avantajul ca vor juca acasa, insa mergem sa ne facem jocul si sa castigam”, a spus Manumua Tevita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *