Duel interesant intre Dinamo si Poli Iasi in etapa a III-a din SuperLiga CEC Bank

Sambata, 9 septembrie, pe Stadionul Florea Dumitrache, in cadrul etapei a III-a din SuperLiga CEC Bank, este programata partida dintre Dinamo Bucuresti si Politehnica Iasi, doua echipe care inca nu au cunoscut gustul victoriei in acest sezon si care, cu siguranta, isi doresc primul succes stagional.

Dinamo Bucuresti a disputat doar o partida in acesta editie de campionat, pe terenul eternei rivale, Steaua Bucuresti, iar daca Cristian Onofrei nu rata pe final transformarea eseului marcat de Laurentiu Melinte, trupa lui Critian Hildan ar fi plecat de pe terenul ros-albastrilor cu bonusul defensiv, unul poate meritat dupa cele petrecute pe dreptunghiul verde incadrat cu buturi.

Adversara alb-rosiilor va fi Politehnica Iasi care a surprins in runda de debut prin acel rezultat de egalitate pe terenul celor de la CSM Bucuresti, studentii avand in continuare in cont cele doua puncte obtinute atunci. A urmat o partida in care au cedat in fata Stelei,  desi au deschis scorul, insa nu au putut mentine ritmul decat pe parcursul primei reprize.

Intalnirea se anunta extrem de interesanta mai ales din perspectiva faptului ca punctele acumulate in clasament sunt extrem de importante, fie intr-o eventuala implicare in lupta pentru o pozitie care sa asigure calificarea in Play-Off, fie in stabilirea ierahiei finale a locurilor 5-7, in calcul luandu-se in acest din urma caz rezultatele sezonului regulat.

De cand primul esalon valoric se disputa in actualul format,  Dinamo Bucuresti si Politehnica Iasi s-au intalnit de opt ori si de fiecare data victoria a revenit buldogilor dinamovisti, sezonul trecut dupa partide stranse si spectaculoase in care experinta acestora si-a spus cuvantul.

Partida Dinamo Bucuresti-Politehnica Iasi se va disputa sambata, 9 septembrie, cu incepere de la ora 11:00 pe Stadionul Florea Dumitrache si va putea fi urmarita in direct pe Rugby TV.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2012
Sezonul regulat:
Dinamo Bucuresti-Politehnica Iasi 66-3
Politehnica Iasi-Dinamo Bucuresti 11-46
Politehnica Iasi-Dinamo Bucuresti 8-53
Dinamo Bucuresti-Politehnica Iasi 49-24
Semifinale  Play- Out
Dinamo Bucuresti-Politehnica Iasi 41-8

2016-2017
Sezonul regulat:
Dinamo Bucuresti-Politehnica Iasi 28-17
Politehnica Iasi-Dinamo Bucuresti 20-26
Play-Out:
Dinamo Bucuresti-Politehnica Iasi 36-24

Bilantul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank: 8 partide,8 victorii Dinamo Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *