Steaua primeste vizita Universitatii Cluj in etapa a III-a din SuperLiga CEC Bank

In etapa  a III-a din SuperLiga CEC Bank, Steaua Bucuresti va primi vizita Universitatii Cluj pe stadionul din Complexul Ghencea, o intalnire in care se vor afla fata in fata liderul la zi al clasamentului, respectiv ultima clasata in actuala editie a primului esalon valoric.

Primele doua etape au adus in contul ros-alabastrilor condusi de pe banca tehnica de Danut Dumbrava tot atatea victorii, mai mult chiar, Steaua Bucuresti fiind singura echipa care in acest sezon a obtinut maximum de puncte, ambele succese fiind cu punct bonus ofensiv impotriva eternei rivale Dinamo, respectiv in fata Politehnicii Iasi, pe terenul acesteia.

Militarii au demonstrat ca au apetit ofensiv, nu mai putin de 11 eseuri marcate de acestia si cu siguranta nici partida impotriva studentilor ardeleni nu va face exceptie, mai ales ca in cazul unei noi reusite  Steaua ar aborda cu un moral excelent, in urmatoarea etapa, prima provocare pe masura din acest sezon, deplasarea in fieful campionilor en-titre, Timisoara Saracens.

Cu un singur eseu marcat si 15 primite, acest inceput de campionat nu este unul incurajator pentru Universitatea Cluj, care nu a reusit inca sa puncteze in clasament. Desigur studentii au intalnit adversari mult mai puternici, nici etapa care urmeaza insa nu va face exceptie, dar evolutia din prima repriza impotriva CSM-ului poate fi un punct de plecare in consolidarea viitoarelor aparitii.

In actualul format al primului esalon valoric Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj s-au intalnit de 16 ori, o singura data succesul revenind alb-negrilor, in precedenta editie in trei partide studentii nereusind sa inscrie niciun eseu militarilor carora le-au marcat 12 puncte, toate din tentative de tinta.

Partida Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj va avea loc sambata, 9 septembrie, cu incepere de la ora 11:00 pe stadionul din Complexul Ghencea.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2011
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti 13-35
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 80-6

2012
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti 10-50
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 48-8

2013
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti 8-19
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 63-10

2014
Sezonul regulat:
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 34-7
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti 13-21
Play-Out(1):
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti23-25
Play-Out(2):
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti 26-18

2015
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti 13-17
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 36-12
Calificari semifinale:
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 48-8

2016-2017
Sezonul regulat:
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 45-6
Universitatea Cluj-Steaua Bucuresti  3-38
Calificari semifinale:
Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 43-3

Bilantul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank: 16 jocuri – 15 victorii Steaua Bucuresti, 1 victorie Universitatea Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *