CSM Bucuresti-Timisoara Saracens, derbyul etapei a III-a din SuperLiga CEC Bank

Epilogul etapei a III-a din SuperLiga CEC Bank se va consuma sambata, pe Stadionul National Arcul de Triumf acolo unde CSM Bucuresti va intalni campioana en-titre, Timisoara Saracens, intr-un derby al acestei runde intre doua echipe care tintesc si in acest sezon cel putin calificarea in careul de asi al primului esalon valoric.

Cu un lot in care au intervenit modificari importante si o noua conducere tehnica, CSM Bucuresti a ratat startul in acest sezon al SuperLigii CEC Bank, tigrii remizand pe teren propriu cu Politehnica Iasi, dar s-au revansat la Cluj prin victoria cu bonus ofensiv in fata Universitatii din localitate, astfel ca dupa doua runde si-au trecut in cont sapte puncte si se afla pe pozitia secunda a clasamentului.

De aceasta data pentru elevii lui Eugen Apjok urmeaza un adevarat examen, impotriva echipei care a castigat patru din cele sase editii anterioare ale SuperLigii CEC Bank, practic o partida dupa care tigrii vor putea trage o concluzie in privinta nivelului la care se afla si a obiectivului real pe care-l pot tinti.

Timisoara Saracens a debutat in forta si dupa ce a avut parte de o confruntare la Londra, cu campionii continentali la nivel de cluburi, Saracens, si a invins pe Stiinta Baia Mare, principala contracandidata la cununa cu lauri a competitiei dezvaluindu-si astfel intentiile clare de a domina si acest sezon in tentativa de a pastra trofeul cucerit in editia precedenta.

In SuperLiga CEC Bank, CSM Bucuresti si Timisoara Saracens s-au intalnit de 14 ori, 12 victorii revenind banatenilor, in timp ce tigrii au remizat o data chiar pe malurile Begai, pentru ca in sezonul 2016-2017 sa produca marea supriza a sezonul regulat prin succesul cu rezultatul de 16-12.

Partida CSM Bucuresti-Timisoara Saracens se va disputa sambata, 9 septembrie, cu incepere de la ora 19:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf si va putea fi urmarita in direct pe Dolce Sport.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2011
CSM Olimpia Bucuresti-RCM Timisoara 13-33
RCM Timisoara-CSM Olimpia Bucuresti 61-13

2012
CSM Olimpia Bucuresti-RCM Timisoara 7-48
RCM Timisoara-CSM Olimpia Bucuresti 24-13

2013
CSM Olimpia Bucuresti-RCM Timisoara 10-65
RCM Timisoara-CSM Olimpia Bucuresti 61-0

2014
CSM Olimpia Bucuresti-RCM Timisoara 12-36
RCM Timisoara-CSM Olimpia Bucuresti 26-17
RCM Timisoara-CSM Olimpia Bucuresti 25-9-Play-Off

2015
Timisoara Saracens-CSM Olimpia Bucuresti 12-12
CSM Olimpia Bucuresti-Timisoara Saracens 18-27
Timisoara Saracens-CSM Olimpia Bucuresti 34-10-Semifinale

2016-2017
CSM Bucuresti-Timisoara Saracens 16-12
Timisoara Saracens-CSM Bucuresti  45-17

Bilantul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank: 14 partide disputate, 12 victorii Timisoara Saracens, 1 victorie CSM Bucuresti ,1 rezultat de egalitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *