Bonus ofensiv pentru Steaua in partida cu U Cluj

Pe stadionul din Complexul Ghencea, in cadrul etapei a III-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, Steaua Bucuresti a primit vizita Universitatii Cluj, militarii impunandu-se cu rezultatul de 45-8, invingatoarea fiind decisa inca din prima repriza cand ros-albastrii au marcat cinci eseuri din totalul celor sapte reusite in acest joc.

Scorul a fost deschis inca din minutul 3 cand  aripa stelistilor, Ika Tuihakavalu, a batut pentru prima data defensiva studentilor ardeleni, un eseu transformat de Tudor Boldor, in ciuda inceputului in forta al gazdelor rezultatul de 7-0 mentinandu-se pana la jumatea primei reprize, cand acelasi Ika Tuihakavalu si-a trecut in cont dubla.

Au urmat apoi doua incercari marcate de ros-albastri intr-un interval de cinci minute, autori Sabin Stratila si Kuselo Moyake, ambele transformate de Tudor Boldor, in replica Universitatea Cluj prin Leimoni Moala izbutind ceea ce avea sa fie singura incercare a studentilor in acest joc.

Pana la pauza Ionut Dumitru a mai batut o data defensiva vizitatorilor si in  partea secunda tabela de marcaj nu a mai suferit modificari pana in minutul 58, cand Ovidiu Melniciuc a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Intrat de pe banca de reserve, Sosefo Sakalia a iesti din nou in evidenta cu un eseu marcat , al patrulea in acest sezon, o alta reusita a trupei lui Danut Dumbrava avandu-l ca autor pe Robert Dascalu, doar una dintre incercari fiind transformata de Ionel Melinte.

Cu acest succes Steaua Bucuresti continua sa se mentina in fruntea clasamentului cu maxim de puncte accumulate, in urmatoarea etapa militarii urmand a se deplasa pe terenul campioanei en-titre, Timisoara Saracens, in timp ce Universitatea Cluj va intalni pe Dinamo Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *