Stiinta Baia Mare are nevoie de puncte in fata Politehnicii Iasi

Arena Zimbrilor va gazdui partida din etapa a VI-a contand pentru SuperLiga CEC Bank dintre Stiinta Baia Mare si Politehnica Iasi, o intalnire in care ambele echipe sunt nevoite sa lupte pentru punctele puse in joc, zimbrii cu dorinta de a recupera pasii pierduti, studentii ieseni in tentativa de a evita ultima pozitie a clasamentului.

Pentru vicecampioana Stiinta Baia Mare acest inceput de campionat nu este unul reusit, fata de anii anteriori cand zimbrii dominau sezonul regulat, acum, in patru etape acestia si-au trecut in cont doar doua victorii si au cedat in fata principalelor candidate la titlul de campioana, Timisoara Saracens, respectiv Steaua Bucuresti.

Cum acest sezon se anunta unul echilbrat, doar Steaua Bucuresti reusind un parcurs constant, fiecare punct va conta enorm in economia finala a clasamentului care va decide numele echipelor calificate in semifinale, baimarenii nu-si pot propune decat bonusul ofensiv in fata unui adversar fara victorie pana la acest joc pentru a recupera din pasii pierduti in primele patru etape.

Politehnica Iasi dupa patru partide disputate in acest sezon a ramas cu satisfactia acelui egal de pe terenul lui CSM Bucuresti chiar in runda inaugurala, apoi studentii au cedat in urmatoarele meciuri si astfel cu doar doua puncte acumulate ocupa ultima pozitie in ierarhia SuperLigii CEC Bank.

Ultima infrangere a elevilor lui Cosmin Ratiu a fost probabil si cea mai grea pentru moralul echipei , pe propriul teren in compania Universitatii Cluj, astfel pare imposibila misiunea acestora de a repeta imaginea lasata in sezonul trecut ca o adevarata revelatie a primului esalon valoric.

Partida Stiinta Baia Mare-Politehnica Iasi va avea loc sambata, 30 septembrie 2017, cu incepere de la ora 10:00 pe Arena Zimbrilor si va putea fi urmarita in direct pe Rugby TV.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2012
Sezonul regulat:
Stiinta Baia Mare-Politehinica Iasi 49-7
Politehnica Iasi-Stiinta Baia Mare 11-64

2016-2017
Sezonul regulat:
Stiinta Baia Mare-Politehnica Iasi 35-10
Politehnica Iasi-Stiinta Baia Mare 7-48

Bilantul intalnirilor directe: 4 partide, 4 victorii Stiinta Baia Mare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile