U Cluj primeste vizita campioanei, Timisoara Saracens, in etapa a VI-a din SuperLiga CEC Bank

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu este programata partida din etapa a VI-a contand pentu SuperLiga CEC Bank dintre Universitatea Cluj si Timisoara Saracens, o disputa intre  studentii care vin dupa o victorie la Iasi si banatenii  care cauta al doilea succes in acest sezon.

Desi a inceput editia 2017-2018 cu trei infrangeri categorice, e drept in fata unor adversari mult mai bine cotati, Universitatea Cluj a inceput sa-si arate adevaratul potential in partida cu Dinamo Bucuresti cand a dat ceva emotii alb-rosiilor pentru ca apoi sa vina succesul obtinut chiar pe terenul Politehnicii Iasi.

Victoria de la Iasi se poate dovedi una extrem de importanta pentru trupa lui Horia Himpea care a urcat de pe ultima pozitie a clasamentului, practic miza din acest sezon atat pentru clujeni, cat si pentru ieseni fiind evitarea “lingurii de lemn”, desigur nu doar prin succesele in disputele directe, dar si prin acumularea de puncte in fata celorlalte adversare.

Partida cu Timisoara Saracens va fi insa o provocare imensa pentru Universitatea Cluj in conditiile in care banatenii nu au reusit decat o victorie in acest sezon iar in ultimele doua etape nu au reusit decat remize , campionii en-titre aflandu-se pe pozitia a cincea in clasament.

Cum Dinamo Bucuresti pare mai hotarata decat in anii trecuti sa faca pasul in careul de asi, lupta pentru accederea in semifinale se anunta extrem de disputata iar la Cluj, timisorenii nu mai au voie sa piarda puncte, astfel ca partida de sambata se anunta una cu multe finalizari in terenurile de tinta.

Universitatea Cluj si Timisoara Saracens se vor intalni sambata, 30 septembrie 2017, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu cu incepere de la ora 11:00.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2011
RCM Timisoara-Universitatea Cluj 59-10
Universitatea Cluj-RCM Timisoara 0-68

2012
Universitatea Cluj-RCM Timisoara 5-71
RCM Timisoara-Universitatea Cluj 27-0

2013
Universitatea Cluj-RCM Timisoara 3-45
RCM Timisoara-Universitatea Cluj 79-5

2014
RCM Timisoara-Universitatea Cluj 33-11
Universitatea Cluj-RCM Timisoara 26-46

2015
Universitatea Cluj-Timisoara Saracens 14-48
Timisoara Saracens-Universitatea Cluj 45-16

2016-2017
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-Timisoara Saracens 11-51
Timisoara Saracens-Universitatea Cluj 60-21

Bilantul intalnirilor directe: 12 partide disputate, 12 victorii Timisoara Saracens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *