Disputa interesanta pe Arena Zimbrilor intre Baia Mare si Dinamo

SuperLiga CEC Bank a ajuns la etapa a VII-a, ultima a turului sezonului regulat in care pe Arena Zimbrilor este programata partida dintre Stiinta Baia Mare si Dinamo Bucuresti, una care se anunta extrem de interesanta intre doua echipe care cu siguranta vor lupta pana la capat pentru obtinerea calificarii in faza semifinalelor.

Desi Stiinta Baia Mare nu a avut un start de campionat la fel de bun ca in alte sezoane, zimbrii au inceput sa recupereze pasii pierduti, victoria la scor impotriva Politehnicii Iasi daca va fi apreciata la adevarata ei valoare putand oferi punctul de plecare catre o serie de rezultate pozitive, mai ales ca drumul pana la finalul competitiei este lung.

Desigur in partida cu Dinamo Bucuresti vor reveni in primul XV al baimarenilor si unii jucatori care nu au evoluat in jocul anterior, precum Johannes Van Heerden sau Sione Fakaosilea, alaturi de cei care au avut evolutii constante pana acum, Taniela Maravunawasawasa, Sikuea Taliauli, Razvan Ailenei.In sezoanele anterioare, maramuresenii au invins la diferente considerabile pe alb-rosii cand au evoluat pe teren propriu.

Dinamo Bucuresti nu a reusit sa continue parcursul bun, cu doua victorii si o remiza, impotriva campionilor en-titre, buldogii vazandu-se invinsi chiar pe propriul teren de CSM Bucuresti intr-o partida in care la un moment dat tigrii conduceau la o diferenta considerabila, anulandu-le pana si speranta unui bonus defensiv.

Ca in actualul sezon elevii lui Cristi Hildan au o alta exprimare, in schimb, ne-au demonstrat-o in ultimele sapte minute cand au marcat trei incercari, toate venite cu jucatori de pe inaintare, ceea ce a demonstrat ca alb-rosii sunt o echipa puternica mai ales moral, capabila sa lupte pana la ultimul fluier al arbitrului.

In istoria SuperLigii CEC Bank, Dinamo Bucuresti a invins o singura data pe Stiinta Baia Mare, in 2015, 35-33, pe stadionul Florea Dumitrache, in celelalte 12 intalniri victoria revenind fara exceptie baimarenilor, cea mai mare diferenta de scor consemandu-se in sezonul 2013 cand acestia s-au impus cu rezultatul de 71-0.

Partida Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti va avea loc sambata, 7 octombrie 2017, cu incepere de la ora 11:00 pe Arena Zimbrilor si va putea fi urmarita in direct pe Rugby TV.

Palmaresul intalnirilor directe in SuperLiga CEC Bank:
2011
Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 10-45-sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti 45-16-sezonul regulat

2012
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti  40-6-sezonul regulat
Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 11-31-sezonul regulat

2013
Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 0-71-sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti 65-3-sezonul regulat

2014
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti  49-3-sezonul regulat
Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 9-41-sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti  40-9-Semifinale

2015
Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 35-33-sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti 32-0-sezonul regulat

2016-2017
Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 11-22-sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti 59-21-sezonul regulat

Bilantul intalnirilor directe: 13 jocuri, 12 victorii Stiinta Baia Mare, 1 victorie Dinamo Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *