Poli Iasi a rezistat doar o repriza in fata Timisoarei Saracens

Pe stadionul Dan Paltinisanu, in ultima etapa a turului sezonului regulat din cadrul SuperLigii CEC Bank s-au intalnit Timisoara Saracens si Politehnica Iasi, dupa o prima repriza in care studentii ieseni s-au aflat chiar in avantaj, la un moment dat, victoria a revenit banatenilor cu rezultatul de 54-20.

Timisoara Saracens a deschis scorul in minutul 13 cand mijlocasul la deschidere Stefano Hunt  a finalizat cu eseu in terenul de tinta advers o actiune a banatenilor, incecrare transformata de Luke Samoa.  Daniel Plai a redus diferenta dintr-o lovitura de pedeapsa  pentru ca apoi cu incercarea lui Florin Curcan, transformata de acelasi Daniel Plai, vizitatorii sa treaca in avantaj.

Pana la pauza timisorenii au revenit la conducere cu eseul lui Manumua Tevita, ramas netrasformat, rezultat 12-10, dar in partea secunda Politehnica Iasi nu a mai putut face fata campionilor en-titre care au marcat sase eseuri pentru un succes cu punct bonus ofensiv.

In primele zece minute dupa reluare elevii lui Matt Williams au batut de trei ori defensiva oaspetilor, autorii incercarilor fiind Ratu Seniloli, Vasile Rus si William Helu, doua transformate de Samoa Luke. Urmatoarea perioada de joc a consemnat alte doua reusite ale echipei banatene, prin Jack Umaga si Marius Simionescu, in minutul 63 tabela indicand rezultatul de 47-10.

Jack Umaga a vazut cartonasul galben si iesenii au reusit sa profite de superioritatea numerica cu eseul lui Atelea Moa, dar pe final William Helu si-a mai trecut o data numele pe lista marcatorilor, rezultatul final stabilindu-l Daniel Plai dintr-o lovitura de pedeapsa.

In prima etapa a returului sezonului regulat, Timisoara Saracens va sta, in timp ce Politehnica Iasi va intalni pe propriul teren echipa CSM Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *