Steaua este liderul turului sezonului regulat al SuperLigii CEC Bank

 Ultima etapa a turului sezonului regulat din SuperLiga CEC Bank a programat derbyul primelor doua clasate, CSM Bucuresti intalnind pe Stadionul National Arcul de Triumf, liderul, Steaua Bucuresti, dupa o partida de uzura in care ambele echipe au cautat sa exploateze la maxim greselile celeilalte, victoria a revenit militarilor cu rezultatul de 15-12.

Inca din primele minute CSM Bucuresti si Steaua Bucuresti s-au angajat intr-o lupta dusa cu precadere pe inaintare, avantajul teritorial fiind de partea ros-albastrilor care si-au mentinut adversarul in propria jumatate de teren, nicuna dintre echipe neavand situatii clare de a marca, desi la un moment dat Cristi Pana a vazut cartonsaul galben lasandu-i pe militari in inferioritate numerica.

Chiar si cu un jucator mai putin pe teren, Steaua Bucuresti a reusit sa nu primeasca puncte, deschiderea scorului venind mai tarziu, atunci cand Darren Baron a fructificat o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 40 de  metri fata de butul advers.  Stelistii au replicat prin cursa spectaculoasa a lui Sabin Stratila si cu lovitura de pedeapsa concretizata de Florin Vlaicu.

Pana la pauza tigrii si-au creat mai multe ocazii de a marca, presiunea acestora masandu-i pe elevii lui Danut Dumbrava la limita propriului teren de tinta pentru ca in cel din urma tot Darren Baron sa marcheze dintr-o lovitura de pedeapsa si astfel la pauza avantajul a fost de 6-3 in favoarea celor de la CSM Bucuresti.

Repriza secunda a inceput cu Steaua avand initiativa, astfel ca Florin Vlaicu a avut posibilitatea de a modifica scorul de doua ori, o singura data insa uvertura militarilor reusind sa trimita balonul printre barele butului. A urmat un duel al transformerilor, Darren Baron, respectiv Florin Vlaicu concretizand cate doua tentative de tinta, in minutul 67 pe tabela de marcaj consemnandu-se egalitatea, 12-12.

In minutul 72, Florin Vlaicu a marcat punctele victoriei , tot dintr-o penalitate si astfel Steaua a terminat neinvinsa turul sezonului regulat, desi pe final a fost nevoita sa evolueze in doar 13 jucatori dupa ce Grigoras Diaconescu a primit cartonas galben, iar Florin Ionita pe cel rosu.

Steaua Bucuresti este liderul clasamentului cu 25 de puncte acumulate devansand pe Stiinta Baia Mare (19 puncte), Timisoara Saracens (18p) si CSM Bucuresti (17 puncte) , returul sezonului regulat din acesta perspectiva anuntandu-se unul extrem de disputat in SuperLiga CEC Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *