Trei victorii cu bonus ofensiv in Divizia Nationala de Seniori

Trei partide s-au disputat in etapa a II-a contand pentru Divizia Nationala de Seniori in care s-au consemnat doua succese ale oaspetilor si una a gazdelor, toate cu punct bonus ofensiv, in clasament CS Navodari, respectiv SCM Gloria Buzau acumuland maxim de puncte.

Dupa ce nu au reusit sa faca pasul in primul esalon valoric, campionii en-titre ai Diviziei Nationale de Seniori, CSM Bucovina Suceava au primit pe propriul teren vizita celor de la CS Navodari intr-o reeditare a finalei din sezonul precedent. De aceasta data s-a impus echipa de la malul marii cu rezultatul de 47-29, eseuri marcate de Catalin Nicolae, Vasile Perju, Cristian Ogea, Gheorghe Grigoras si Sebastian Agapie, reusitele gazdelor avandu-i ca autori pe Andrei Stefancu, Lucian Preutescu si Octavian Scolobiuc.

Tot in deplasare s-a impus si SCM Gloria Buzau pe terenul de la Sanicolau in fata echipei CSU AV Arad, rezultat 36-17. Trupa condusa de Costica Mersoiu a obtinut si bonusul ofensiv gratie celor sase eseuri marcate de Catalin Neacsu dubla, Alexandru Basceanu, Ion Constantin, Daniel Deaconescu si Florin Taranu replica aradenilor venind prin finalizarile in terenul de tinta izbutite de George Szucs, Stefan Postolachi si Florin Marinca.

Sigurul succes al gazdelor l-a reusit RCM Galati care a invins-o pe Stiinta Petrosani cu rezultatul de 36-15, o victorie oarecum surprinzatoare prin proportia scorului. Dragos Giusca, Cristian Lesanu, Ionut Cucu dubla si Gabriel Partenie au asigurat galatenilor bonusul ofensiv in timp ce studentii au batut de doua ori defensiva gazdelor prin Alin Ghiarasim si Marian Nastasiei.

Partida CS Tomitanii-RC Barlad a fost amanata pentru data de 25 noiembrie 2017, ambele echipe avand mai multi jucatori selectionati in lotul echipei nationale U20.

FOTO: Sabin Malisevschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *