Victorie pentru RC Grivita la Sibiu

O singura partida s-a disputat in cadrul etapei a III-a din Divizia A, al treilea esalon valoric, pe stadionul Bebe Boboc, intre CSM Sibiu si RC Grivita, bucurestenii trecandu-si in cont primul succes din aceasta editie de campionat.

In ciuda diferentei de valoare dintre cele doua echipe, RC Grivita fiind campioana en-titre a Diviziei A, partida de pe stadionul Bebe Boboc a fost una echilibrata, bucurestenii impunandu-se greu cu rezultatul de 19-13. Pe de alta parte, CSM Sibiu si-a trecut in cont primele puncte prin obtinerea bonusului defensiv.

RC Grivita a marcat trei eseuri prin Mihai Adam, Catescu si Marian Forminte, o incercare reusind si sibienii, autor Alexandru Stefanel in timp ce Adrian Dragos s-a evidentiat cu doua reusite din dropgol demne de remarcat in disputele la acest nivel.

Partida Dinamo II Bucuresti-CS Manastur se va disputa in luna martie a anului viitor, in clasament pe prima pozitie continua sa se afla Sportul Studentesc care a acumulat maximum de puncte din cele doua intalniri disputate pana in prezent.

FOTO: RC Grivita Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile