Victorie pentru RC Grivita la Sibiu

O singura partida s-a disputat in cadrul etapei a III-a din Divizia A, al treilea esalon valoric, pe stadionul Bebe Boboc, intre CSM Sibiu si RC Grivita, bucurestenii trecandu-si in cont primul succes din aceasta editie de campionat.

In ciuda diferentei de valoare dintre cele doua echipe, RC Grivita fiind campioana en-titre a Diviziei A, partida de pe stadionul Bebe Boboc a fost una echilibrata, bucurestenii impunandu-se greu cu rezultatul de 19-13. Pe de alta parte, CSM Sibiu si-a trecut in cont primele puncte prin obtinerea bonusului defensiv.

RC Grivita a marcat trei eseuri prin Mihai Adam, Catescu si Marian Forminte, o incercare reusind si sibienii, autor Alexandru Stefanel in timp ce Adrian Dragos s-a evidentiat cu doua reusite din dropgol demne de remarcat in disputele la acest nivel.

Partida Dinamo II Bucuresti-CS Manastur se va disputa in luna martie a anului viitor, in clasament pe prima pozitie continua sa se afla Sportul Studentesc care a acumulat maximum de puncte din cele doua intalniri disputate pana in prezent.

FOTO: RC Grivita Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *